«Έτσι και αλλιώς...» - Η Κόνι Μεταξά αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έχει καλέσει παιδιά στον γάμο της

«Οι προετοιμασίες του γάμου έχουν τελειώσει όλα, είναι έτοιμα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έτσι και αλλιώς...» - Η Κόνι Μεταξά αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έχει καλέσει παιδιά στον γάμο της

Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο πιο πολυσυζητημένος γάμος του καλοκαιριού και το σούσουρο έχει ήδη ξεκινήσει. Ο λόγος για τον γάμο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση (δείτε εδώ ποιοι θα τραγουδήσουν), στον οποίο όπως δήλωσε η παρουσιάστρια, δεν θα παρευρεθούν παιδιά.

Η συγκεκριμένη δήλωσε έκανε πολλούς να στραφούν ενάντια σε εκείνη, όμως η Κόνι αποφάσισε να εξηγήσει τον λόγο που αποφάσισε να μην είναι καλεσμένα τα παιδιά.

Ο λόγος που η Κόνι Μεταξά δεν έχει καλέσει παιδιά στον γάμο της

Η κάμερα του «Mega Καλημέρα», βρέθηκε στα backstage των προβών των «MAD VMA 2022» και συνάντησε την συμπαρουσιάστρια, η οποία μίλησε για τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση, που θα πραγματοποιηθεί, σε λιγότερο από 20 μέρες και τον λόγο που δεν θέλει να έρθουν τα παιδιά των καλεσμένων.

«Οι προετοιμασίες του γάμου έχουν τελειώσει όλα, είναι έτοιμα. Απλά πρέπει να πάμε. Δε θα υπάρχουν παιδιά στον γάμο. Ούτως ή άλλως κανείς δεν ήθελε να φέρει παιδιά στον γάμο. Ήθελαν να έρθουν και να είναι άνετοι. Δε βλέπω τις συνεντεύξεις του Μάριου για μένα» είπε η Κόνι Μεταξά.

Ξέσπασε η Κόνι Μεταξά για όσα γράφονται για το γάμο της

Η όμορφη και ταλαντούχα σε ότι κάνει Κόνι Μεταξά, σε λίγες μέρες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της Μάριο Καπότση, μίλησε για τα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν με όσα έγραψαν για το γεγονός.

«Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, δεν είμαι έτοιμη. Και με εκνευρίζει πολύ το ότι κάποιοι μπορεί να σκέφτονται ότι παντρεύομαι επειδή είμαι έγκυος. Καταρχάς, όταν λες σε μια γυναίκα ότι είναι έγκυος, υπονοείς ότι έχει παχύνει. Είχα ανεβάσει τις προάλλες μια φωτογραφία που ήταν πρησμένη η κοιλιά μου από το άγχος και μετά έγραψαν αυτό το πράγμα. Το θεωρώ απαράδεκτο, πολύ τοξικό και πολύ άσχημο.

Δεν ξέρεις αν η άλλη γυναίκα μπορεί να κάνει παιδιά και αν θα της χτυπήσεις ένα ευαίσθητο σημείο. Έχει συμβεί σε φίλες μου αυτό, να τις ρωτάνε «πότε θα κάνεις παιδί;» ή «μήπως είσαι έγκυος;» και εκείνες να κάθονται να κλαίνε. Όλο αυτό πρέπει να σταματήσει εδώ! Για μένα είναι κόκκινη γραμμή…».