«Μια φορά μάλιστα...» - Η Μαρία Κορινθίου αποκαλύπτει τι έπαθε από την πίεση σε παράσταση

Η άκρως αφοπλιστική συνέντευξη της γνωστής ηθοποιού στο Νίκο Μουτσινά

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Μια φορά μάλιστα...» - Η Μαρία Κορινθίου αποκαλύπτει τι έπαθε από την πίεση σε παράσταση

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά, την Δευτέρα 20/6, στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη στο The Masked Singer. Η ηθοποιός κρυβόταν πίσω από την μάσκα του Cyber Girl. Μεταξύ άλλων, μίλησε για το δέσιμο που έχει με τον θεατρικό μονόλογο «Τζόρνταν» τον οποίο και θα συνεχίσει τη νέα σεζόν.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου

«Η υπόκλιση κάθε φορά είναι τόσο λυτρωτική που εκείνη την ώρα κλαίω με λυγμούς και ασταμάτητα μαζί με το κοινό. Γίνομαι ένα, δένομαι, ενώνομαι, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είναι πολύ λυτρωτική η ώρα της υπόκλισης, εκείνη τη στιγμή, για το Τζόρνταν».

«Μια φορά μάλιστα από την πίεση μάτωσε η μύτη μου, άνοιξε η μύτη» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, η γοητευτική πρωταγωνίστρια.

Είτε σαν εκρηκτικό Cyber Girl είτε σαν σπαρακτική φιγούρα στη σκηνή του Τζόρνταν, το σίγουρο είναι πως η Μαρία Κορινθίου τα καταφέρνει εξίσου καλά.

Το νέο επαγελματικό ξεκίνημα της Μαρίας Κορινθίου

Η ηθοποιός στα καλύτερά της και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ο λόγος για τη Μαρία Κορινθίου, που πολλάκις έχει απασχολήσει καθώς ότι και αν πει η κάνει σχολιάζεται, ωστόσο όπως φαίνεται δεν την ακουμπάει τίποτα. Η ηθοποιός μίλησε στο Happy Day, για την εξέλιξη της πορείας της, την κόρη της Ισμήνη, αλλά και το γεγονός ότι έκανε διατροφή για να χάσει κάποια κιλά, για τα οποία επίσης ουκ ολίγες φορές την έχουν κρίνει.

Ωστόσο όμως η λαμπερή ηθοποιός ξεκινάει ένα νέο βήμα στα επαγγελματικά της καθώς μας αποκαλύπτει πως θα γίνει εκδότρια περιοδικού.

Η Ισμήνη Αϊβάζη έχει δηλώσει στους γονείς της ότι θέλει να γίνει ηθοποιός και τη Μαρία Κορινθίου δεν την ενδιαφέρει αν το όνομα των γονιών της θα γίνει εμπόδιο ή όχι για να ανοίξουν κάποιες πόρτες και συμπληρώνει: «Δεν με νοιάζει καθόλου αν θα κλείσουν πόρτες στην Ισμήνη λόγω του ονόματος των γονιών της. Είδαμε και όσοι ξεκίνησαν έχοντας ένα όνομα και όσους δεν ξεκίνησαν», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και συνέχισε: «Ένα όνομα δεν έχει να κάνει, έχει να κάνει αυτό που προσφέρεις στον εαυτό σου και αυτό που προσφέρεις και προς τα έξω».

Αναφέρθηκε επίσης και στην ανανεωμένη εικόνα της, έπειτα από την απώλεια κάποιων κιλών. «Δεν θα πω πόσα κιλά έχω χάσει, γιατί θα βγουν τίτλοι και ψεύτικες διατροφές. Δεν έχω δώσει ποτέ συνέντευξη για τη διατροφή μου, γι'αυτόν τον λόγο».