Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Η Σμαράγδα Καρύδη ποζάρει στην αγκαλιά του Θοδωρή Αθερίδη

Τον στηρίζει σε κάθε του βήμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Η Σμαράγδα Καρύδη ποζάρει στην αγκαλιά του Θοδωρή Αθερίδη

Μετά από 20 χρονιά πρωταγωνιστούν ξανά η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Αθερίδης και κανείς δεν θα έχανε την παράστασή τους. Το βράδυ της Κυριακής 19/6 η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε στο θέατρο Άλσος για να παρακολουθήσει τον αγαπημένο της στο έργο που πρωταγωνιστεί.

Σμαράγδα Καρύδη και Θοδωρής Αθερίδης ποζάρουν μαζί

Φυσικά μετά την αυλαία η ηθοποιός βρέθηκε στα καμαρίνια για να συγχαρεί τους συναδέλφους της και να τους δώσει έξτρα κουράγιο για να συνεχίσουν τις παραστάσεις.

Εκεί το ζευγάρι δεν αρνήθηκε να ποζάρει για τον φωτογραφικό φακό του Youweekly, χαμογελαστοί και ευδιάθετοι δείχνοντας πως τελικά αν είναι πραγματική η αγάπη στον χρόνο μπορεί να διαρκέσει και να παραμείνει παρά την οποιαδήποτε δυσκολία.

Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης

Οι δύο ηθοποιοι Καρύδη και Αθερίδης

Η ερωτική σκηνή με τον Θοδωρή Αθερίδη που δεν ξεχνά η Σμαράγδα Καρύδη

Το πρωί της Πέμπτης 12/5 η εκπομπή «Πάμε Δανάη» στην καθιερωμένη ενότητα «Vintage Stories» μας θύμισε την αγαπημένη μας σειρά της προηγούμενης δεκαετίας, «Φίλα τον Βάτραχό σου», με πρωταγωνιστές την Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη - δείτε εδώ τον ηθοποιό να μιλά για τη σχέση τους

Στον αέρα της εκπομπής η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην χημεία που είχε με τον συμπρωταγωνιστή της, ενώ αποκάλυψε και δυο άγνωστα περιστατικά από τα γυρίσματα.

«Είχαμε πάει, υποτίθεται, απομονωμένα σε ένα εξοχικό σπίτι με τον Θοδωρή, είμαστε μπροστά στο τζάκι και έχουμε ερωτική σκηνή. Είχαμε κάποια ερωτικά λόγια να πούμε που, δεν ξέρω, κάπως μας φαίνονταν αστεία. Δεν ξέρω πως ακριβώς μας ήρθε και αρχίσαμε να μιλάμε σαν τον Παπανδρέου και τον Καραμανλή. Κάναμε αυτή τη στιγμή, έτσι και παίχτηκε, που είπαμε τα λόγια αυτά ως Καραμανλής και Παπανδρέου. Οι συγχωρεμένοι, οι γέροι».

«Από τα τελευταία γυρίσματα της σειράς θυμάμαι πως ήταν ένας γάμος που κάναμε με τον Θοδωρή και τον κάναμε Άνοιξη. Εγώ είχα μια τρομερή αλλεργία και δεν μπορούσα να κάνω καθόλου το γύρισμα. Είχε τρομερή γύρη εκεί που είχαμε πάει για το γύρισμα και σε όλη τη διάρκεια έκλαιγα και σταματούσαμε. Ήταν ένα δράμα αυτός ο γάμος», θυμήθηκε η ηθοποιός.