Με διαφορετικά μαλλιά και στυλ - Η σπάνια φωτογραφία της Σμαράγδας Καρύδη με Λαζόπουλο και Κούρκουλο

Από το 2001

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με διαφορετικά μαλλιά και στυλ - Η σπάνια φωτογραφία της Σμαράγδας Καρύδη με Λαζόπουλο και Κούρκουλο

Μια φωτογραφία από το παρελθόν ήρθε στο φως πριν μερικές μέρες με τη Σμαράγδα Καρύδη, από το 2001, όταν πρωταγωνιστούσε συγκεκριμένα στην πρώτη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου και του Λάκη Λαζόπουλου με τίτλο «Ο καλύτερός μου φίλος».

Το σπάνιο κλικ με Καρύδη - Λαζόπουλο - Κούρκουλο

Στην τότε επίσημη προβολή της ταινίας, η Σμαράγδα Καρύδη πόζαρε με τον συμπρωταγωνιστή της, Λάκη Λαζόπουλο και τον Νίκο Κούρκουλο σε μία φωτογραφία συγκινητική, η οποία έχει αφήσει ιστορία.

Το κλικ αυτό έφερε μνήμες μίας ανέμελης εποχής, με τα πρώτα ξεκινήματα της ηθοποιού στον χώρο της υποκριτικής.

Να υπενθυμίσουμε πως η Σμαράγδα Καρύδη ξεκίνησε την καριέρα της όταν ήταν ακόμη παιδί και, συγκεκριμένα, το ντεμπούτο της έγινε το 1972, σε ηλικία μόλις 3 ετών, μέσα από την κινηματογραφική ταινία «Ερωτική συμφωνία», στο πλευρό της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου. Στην εν λόγω ταινία συμμετείχε και ο πατέρας της.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 1992, σε ηλικία 23 ετών, μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά». Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, έγινε γνωστή και η ξένη ταινία που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει.

Το σπάνιο κλικ με Καρύδη - Λαζόπουλο - Κούρκουλο

Η ερωτική σκηνή με τον Θοδωρή Αθερίδη που δεν ξεχνά

Το πρωί της Πέμπτης 12/5 η εκπομπή «Πάμε Δανάη» στην καθιερωμένη ενότητα «Vintage Stories» μας θύμισε την αγαπημένη μας σειρά της προηγούμενης δεκαετίας, «Φίλα τον Βάτραχό σου», με πρωταγωνιστές την Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη - δείτε εδώ τον ηθοποιό να μιλά για τη σχέση τους

Στον αέρα της εκπομπής η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην χημεία που είχε με τον συμπρωταγωνιστή της, ενώ αποκάλυψε και δυο άγνωστα περιστατικά από τα γυρίσματα.

«Είχαμε πάει, υποτίθεται, απομονωμένα σε ένα εξοχικό σπίτι με τον Θοδωρή, είμαστε μπροστά στο τζάκι και έχουμε ερωτική σκηνή. Είχαμε κάποια ερωτικά λόγια να πούμε που, δεν ξέρω, κάπως μας φαίνονταν αστεία. Δεν ξέρω πως ακριβώς μας ήρθε και αρχίσαμε να μιλάμε σαν τον Παπανδρέου και τον Καραμανλή. Κάναμε αυτή τη στιγμή, έτσι και παίχτηκε, που είπαμε τα λόγια αυτά ως Καραμανλής και Παπανδρέου. Οι συγχωρεμένοι, οι γέροι».

«Από τα τελευταία γυρίσματα της σειράς θυμάμαι πως ήταν ένας γάμος που κάναμε με τον Θοδωρή και τον κάναμε Άνοιξη. Εγώ είχα μια τρομερή αλλεργία και δεν μπορούσα να κάνω καθόλου το γύρισμα. Είχε τρομερή γύρη εκεί που είχαμε πάει για το γύρισμα και σε όλη τη διάρκεια έκλαιγα και σταματούσαμε. Ήταν ένα δράμα αυτός ο γάμος», θυμήθηκε η ηθοποιός.