«Το θέλαμε πάρα πολύ» - Η πρώτη αντίδραση του Μακαλιά στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ψυχράμη

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκριά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Το θέλαμε πάρα πολύ» - Η πρώτη αντίδραση του Μακαλιά στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ψυχράμη

Μεγαλώνει η οικογένεια της Αντιγόνης Ψυχράμη και του Δημήτρη Μακαλιά, καθώς περιμένουν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. Τα νέα γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τα likes πήραν φωτιά (δείτε εδώ τη φωτογραφία).

Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Μακαλιά στην εγκυμοσύνη της Αντιγόνης Ψυχράμη

Φυσικά η είδηση δεν θα έμενε ασχολίαστη από τους συντελεστές της εκπομπής, που συμμετέχει ο Δημήτρης Μακαλίας, «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». Όταν έπεσε η είδηση στον αέρα, αν και προσπάθησε να συγκρατηθεί τελικά ο ηθοποιός δεν τα κατάφερε και δάκρυσε.

Μάλιστα αποκάλυψε πως το περίμεναν και το ήθελαν πάρα πολύ και πως ήθελαν να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Ο ηθοποιός ανέφερε ότι είχαν αγοράσει τεστ εγκυμοσύνης για να δουν τα αποτελέσματα στην επέτειο του γάμου τους, αλλά δεν κρατήθηκαν και το έκαναν μια μέρα νωρίτερα.

«Με την Αντιγόνη παλέψαμε από την πρώτη στιγμή να...»

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 2/2 ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στην επιθυμία που έχει μαζί με την Αντιγόνη Ψυχράμη να αποκτήσουν κι άλλο παιδάκι.

«Στο σπίτι έχω το ρόλο του καλού αστυνομικού. Στις διαπραγματεύσεις είμαι σκληρός. Έχω κλείσει πόρτες τα τελευταία χρόνια, επειδή προσπάθησαν να με κοροϊδέψουν. Με την Αντιγόνη παλέψαμε από την πρώτη στιγμή για να μην αλλάξει ο ερχομός του παιδιού τη σχέση μας.

Η Αντιγόνη είναι δύσκολος άνθρωπος που μου έκανε τη ζωή πολύ ομορφότερη με τις δυσκολίες της κι έχουμε πολύ ωραία σχέση. Εγώ είμαι ο καλύτερος φίλος της Αντιγόνης και η Αντιγόνη είναι η καλύτερή μου φίλη. Ταιριάξαμε πολύ στη διαφορετικότητά μας.Νιώθουμε έτοιμοι να αποκτήσει ο Χάρης αδερφάκι. Η επιθυμία μου αυτή σχετίζεται ίσως και με το γεγονός ότι έχω χάσει τον αδερφό μου», αποκάλυψε ο ηθοποιός που λύγισε στον αέρα της εκπομπής του open πριν μερικές μέρες.