Με φωσφοριζέ μαλλί και ζεβρέ παντελόνι - Σπάνια δημόσια εμφάνιση του Φώτη Ζογλοπίτη με την σύντροφό του

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με φωσφοριζέ μαλλί και ζεβρέ παντελόνι - Σπάνια δημόσια εμφάνιση του Φώτη Ζογλοπίτη με την σύντροφό του

Μπορεί ο Φώτης Ζογλοπίτης να διατηρεί άριστες σχέσεις με την πρώην του, Πάολα, ωστόσο όπως κι εκείνη, έτσι κι αυτός, έχει αποφασίσει να προχωρήσει τη ζωή του και να βρει μία νέα σύντροφο (δείτε εδώ τον σύντροφο της τραγουδίστριας).

Ο Φώτης Ζογλοπίτης έχει αποφασίσει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εδώ και αρκετό καιρό, διατηρεί σχέση με την τραγουδίστρια που είχαμε γνωρίσει μέσα από το μουσικό show του ΣΚΑΪ House of Fame, την Άλεξ Μαντή.

Μπορεί να πραγματοποιούν σπάνια κοινές εμφανίσεις, ωστόσο πριν από λίγο καιρό, το ζευγάρι έκανε και μία κοινή ανάρτηση στα social media (δείτε την εδώ).

Φωτογραφίες του Φώτη Ζογλοπίτη με τη σύντροφό του

O φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, εντόπισε την Άλεξ Μαντή, η οποία αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο πλευρό του Πάνου Κιάμου στο Ποσειδώνιο, και τον Φώτη Ζογλοπίτη σε βόλτα στη Γλυφάδα. Τα βλέμματα τράβηξε η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία εμφανίστηκε με ένα ζεβρέ παντελόνι και κίτρινα φωσφοριζέ μαλλιά.

Φώτης Ζογλοπίτης σύντροφος
Φώτης Ζογλοπίτης Άλεξ Μαντή

Λίγα λόγια για την Άλεξ Μαντή, σύντροφο του Φώτη Ζογλοπίτη

Η Άλεξ Μαντή είναι 28 ετών. Το κανονικό της όνομα είναι Αλεξάνδρα Σημαντήρη. Άλεξ Μαντή τη «βάφτισε» η γνωστή τραγουδίστρια Πάολα. Είναι από την Αθήνα αλλά οι καταβολές της είναι ποντιακές.

Η Άλεξ Μαντή τελειώσει Ανώτατη Επαγγελματική Σχολή Χορού, ενώ η ενασχόλησή της με το τραγούδι προέκυψε χάρη στην... τόλμη της! Όταν στο σχήμα που συμμετείχε ως χορεύτρια αποφάσισε μια τραγουδίστρια να αποχωρήσει τελευταία στιγμή, η Άλεξ άρπαξε την ευκαιρία και ζήτησε από τον Στέλιο Ρόκκο να τη συμπεριλάβει στο σχήμα ως τραγουδίστρια. Έμπνευσή της αποτελούν η Madonna και η Ελένη Φουρέιρα.

Έχει περισσότερη εμπειρία στο λαϊκό τραγούδι αλλά αγαπάει ιδιαίτερα την ποπ. Είναι πολύ κοινωνική και πιστεύει πως θα τα πάει πολύ καλά με τους συμμαθητές της, αφού όλη μέρα θα μαγειρεύει και θα καθαρίζει. Έχει κυκλοφορήσει δικά της τραγούδια. Το "Σκληρό Κορίτσι" και το "Προσευχές".