Περήφανη μαμά η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Καμάρωσε τις κόρες της σε παράσταση χορού

Η τρυφερή φωτογραφία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Περήφανη μαμά η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Καμάρωσε τις κόρες της σε παράσταση χορού

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία full time μαμά, η οποία με κάποιο μαγικό τρόπο, βρίσκει χρόνο για όλα. Καθημερινά είναι πιστή στο ραντεβού της στις 7:45 στο Happy Day ενώ την ίδια προλαβαίνει να είναι παρούσα για τα τρία υπέροχα παιδιά της.

Έτσι και τις προηγούμενες μέρες, η αγαπημένη παρουσιάστρια βρέθηκε στην παράσταση που έδωσαν οι δύο κόρες της (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες που φαίνεται πόσο έχουν μεγαλώσει) με τη σχολή χορού.

Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τις κόρες της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε μάλιστα να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μαζί με τις δύο κόρες της και τη μαμά της. «Περήφανη για τις χορεύτριές μας», έγραψε πάνω στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή κόρες

Γενέθλια στην Κύθνο για την κόρη της

H Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός εκμεταλλεύτηκαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, για να περάσουν μερικές οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης με τα παιδιά τους. Μπορεί ο καιρός να μην ήταν ιδανικός όπως θα περίμεναν μερικοί για το τριήμερο, όμως, οι περισσότεροι όλο και κάπου ταξίδεψαν για μία γρήγορη απόδραση από την πόλη. Κι όταν μάλιστα το ταξίδι συνοδεύεται από γενέθλια, τότε γίνεται ακόμα πιο ωραίο.

Η γνωστή παρουσιάστρια λατρεύει την οικογένειά της και αυτό φαίνεται. Σε κάθε τους ευκαιρία φροντίζουν να περνάνε μαζί ιδιαίτερες στιγμές που συχνά μοιράζεται και στο Instagram. Μάλιστα πρόσφατα από τον αέρα της εκπομπής έκανε και μια αποκάλυψη για την άντρα της (δείτε εδώ τι δήλωσε).

Έτσι πριν μερικές μέρες είχε γενέθλια η δεύτερη κόρη της, Μαίρη.

Η οικογένεια γιόρτασε τα γενέθλια της μικρής στην Κύθνο με την αφορμή του τριημέρου και η παρουσιάστρια απαθανατίστηκε με τα τρία αξιολάτρευτα παιδιά της. Πίσω από τον φωτογραφικό φακό βρέθηκε ο σύζυγός της.

''Οικογένεια Σοφού! Να περνάτε υπέροχα. Ο μπαμπάς μας δεν είναι του insta αλλά τουλάχιστον μας απαθανατίζει αν του το ζητήσουμε!''

Η Τσιμτσιλή με την κόρη της στην Κύθνο