Αποτελούσε μυστήριο μέχρι σήμερα - Μελαχρινός και κούκλος ο πατέρας του παιδιού της Καζαριάν

Η πρώτη φωτογραφία με το πρόσωπό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αποτελούσε μυστήριο μέχρι σήμερα - Μελαχρινός και κούκλος ο πατέρας του παιδιού της Καζαριάν

Η Μαρία Καζαριάν είναι ένα από τα πολλά κορίτσια, που είδαμε να συμμετέχουν στο My style rocks, όμως στην πορεία της ζωής απασχόλησε περισσότερο με τις επιλογές της στην προσωπική της ζωή και λιγότερο με τα επαγγελματικά της.

Ζει μια πολύ όμορφη περίοδο αφού έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, αποκτώντας πρόσφατα το πρώτο της παιδάκι. Μέχρι στιγμής βλέπαμε τον άντρα που έχει στο πλάι της αλλά όχι το πρόσωπο του. Χωρίς να ξέρουμε αν δεν του αρέσει η δημοσιότητα, την Τρίτη 21/6 η ίδια έκανε τη διαφορά και δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία κοιτώντας τον φακό.

Ο σύντροφος της Μαρίας Καζαριάν

Καζαριάν - σύντροφος

Όταν το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για την Μαρία Καζαριάν και το σύντροφό της. Αποκαλύφθηκε πως έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Τι συνέβη λοιπόν ανάμεσα τους;

Η παίκτρια του My style rocks είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά δεν είναι άλλος από τον Τζαμίλ ένας Λιβανέζος επιχειρηματίας.

Η Μαρία Καζαριάν μάλιστα, έχει επισκεφτεί τη Βηρητό και έχει γνωρίσει τους γονείς του κάτι για το οποίο είχε μιλήσει και σε ένα από τα επεισόδια του show μόδας.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού η Νάνσυ Παραδεισανού, το ζευγάρι έκανε πριν λίγες ημέρες το επόμενο βήμα στη σχέση του. «Εδώ και μερικούς μήνες έχει μετακομίσει στο σπίτι του στα νότια προάστια. Είναι πάρα πολύ καλά και νομίζω πώς σύντομα θα έχουμε και το αμέσως επόμενο βήμα...».

Πριν από λίγες εβδομάδες να σημειώσουμε πως ο φωτογραφικός φακός, την είχε απαθανατίσει να κάνει βόλτα με το ποδήλατο της και ήταν άκρως εντυπωσιακή.