Ασύλληπτο περιστατικό σε συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού - Την ώρα που ήταν στη σκηνή...

Κανείς δεν περίμενε αυτή την κίνηση από τον τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ασύλληπτο περιστατικό σε συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού - Την ώρα που ήταν στη σκηνή...

Το βράδυ της Τρίτης (21/6), ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στην Πάτρα, εκεί όπου πραγματοποίησε συναυλία στο γήπεδο της Παναχαϊκής. Όπως ήταν επόμενο, μεγάλος πλήθος κόσμο βρέθηκε στον χώρο προκειμένου να ακούσει το αγαπημένο τραγουδιστή.

Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος από την περίσταση και μάλιστα αποκάλυψε πως εδώ και πολλά χρόνια είχε μεγάλη επιθυμία να εμφανιστεί κάποια στιγμή στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Ο λόγος ήταν ότι ο πατέρας του στο παρελθόν είχε αγωνιστεί ως τερματοφύλακας στην ομάδα της Παναχαϊκής και έτσι του έχει πει πολλές ιστορίες από το ιστορικό γήπεδο. Άλλωστε είναι γνωστό πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά του (δείτε εδώ την ανάρτησή του για τη Γιορτή του Πατέρα).

Η στιγμή που ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήρε τηλέφωνο τον πατέρα του πάνω στη σκηνή

Έτσι κάποια στιγμή, ενώ μίλαγε στον κόσμο για την ιδιαίτερη σχέση του με το εν λόγω γήπεδο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήρε τηλέφωνο τον πατέρα του και μάλιστα τον έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση, προκειμένου να ακούσει ο κόσμος την υπέροχη ιστορία που είχε να πει.

Όπως ήταν φυσικό, η κίνηση αυτή του τραγουδιστή καταχειροκροτήθηκε μιας και το κοινό ενθουσιάστηκε με αυτή την έκπληξη που είχε ετοιμάσει.

Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση του Κωνσταντίνου Αργυρού

Σε μια πολύ συγκινητική κίνηση προχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο γνωστός τραγουδιστής -που δηλώνει πια ελεύθερος- έχει δείξει αρκετές φορές την αγάπη του για τα ζώα και όπου και όποτε μπορεί προσφέρει με το παραπάνω την βοήθειά του. Αυτό λοιπόν έκανε και τώρα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συγκεκριμένα αποφάσισε να δωρίσει ένα μέρος της προσωπικής του αμοιβής από τη συναυλία του στο Καυτανζόγλειο Θεσσαλονίκης.

«Η αγάπη για τα ζώα είναι δείγμα ανθρωπιάς, ευθύνης και πολιτισμού. Εγώ και οι συνεργάτες μου αποφασίσαμε μέρος της προσωπικής μου αμοιβής από την αποψινή συναυλία στο Καυτανζόγελιο Στάδιο να δοθεί για τις ανάγκες περίθαλψης και φροντίδας των αδέσποτων της Θεσσαλονίκης. Με εκτίμηση, Κωνσταντίνος Αργυρός», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

undefined