Ηλίας Ψινάκης: «Για να μη βγω μια τρελή...» - Όλη η αλήθεια για τη φούστα του Ρουβά

Στο πρώτο επεισόδιο του Γηροκομείου

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Ηλίας Ψινάκης: «Για να μη βγω μια τρελή...» - Όλη η αλήθεια για τη φούστα του Ρουβά

Τη νύχτα της Τρίτης 21/6 έκανε πρεμιέρα στο Mega ο Ηλίας Ψινάκης- ο οποίος συνηθίζει να ''κεντάει'' με τις ατάκες του-με το τηλεοπτικό Γηροκομείο και πρώτη καλεσμένη του ήταν η αγαπημένη φίλη του Πέγκυ Ζήνα, με την οποία είχαν να πουν πολλά. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στην περιβόητη φούστα που είχε ράψει ο Valentino για τον Σάκη Ρουβά ενώ πρόδωσε και την επεισοδιακή άφιξη του γνωστού σχεδιαστή για την πρεμιέρα του καλλιτέχνη.

Η συζήτηση Ηλία Ψινάκη - Πέγκυ Ζήνα στο 1ο επεισόδιο του Γηροκομείου

Ειδικότερα, στο ανατρεπτικό late night του Μεγάλου Καναλιού, ο Ηλίας Ψινάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχαμε κάνει μια συναυλία με τον Σάκη στην Κύπρο όπου μας είχαν κράξει τρομερά και έφταιγα βέβαια εγώ που το κανόνισα, δεν έφταιγε ο Ρουβάς. Πάμε στο Κάπρι με το σκάφος του Valentino όπου υπήρχε και το σκάφος του Σουμάχερ, η Ζιζέλ και άλλες τέτοιες πολύ καλές που ήταν τότε μικρές.

Βγαίνει μια στιγμή ο Ρουβάς από τη θάλασσα για να ανέβει στο σκάφος και τον τυλίγει όλο το πλήρωμα με μια πετσέτα. Λέει ο Valentino, «θα του ράψω μια φούστα! Που μπροστά θα είναι σαν φούστα και από πίσω σαν παντελόνα». Από πίσω ήταν πράγματι σαν παντελόνα αλλά δεν το έβλεπε κανείς το πίσω. Τέλεια, του λέω αλλά αναρωτιόταν αν θα ήθελε ο Σάκης να φορέσει φούστα και του είπα να το αφήσει πάνω μου.

«Έλα εδώ! Θα πεις ναι σε όλα» του λέω. Του λέει ο Valentino το κόνσεπτ, βέβαια την πέταξε την μαλ@@α τύπου «εγώ κάνω ότι θέλετε αρκεί να είναι σωστό σκηνοθετικά για να μη βγω μια τρελή με μια φούστα». Ευτυχώς ήταν ο Δημήτρης Παπαϊωάννου και ο Φωκάς Ευαγγελινός που μας το έφτιαξαν και ήταν τούμπανο».

Ο τρόπος, δε, που περιέγραψε ο Ηλίας Ψινάκης την επιχείρηση που στήθηκε προκειμένου να παραβρεθεί ο Valentino στην πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά στην Πύλη Αξιού ήταν ανεπανάληπτος.

«Γιατί έπρεπε να είναι τότε ο Valentino στην πρεμιέρα και μας το είχε υποσχεθεί ότι θα είναι παρών. Γιατί φαντάσου να έβγαινε στη σκηνή με φούστα ο προδότης και όλα αυτά που έλεγαν τότε και να μην ήταν εδώ ο Valentino! Καταλαβαίνεις τι θα γινόταν» συμπλήρωσε, με το χαρακτηριστικό του στιλ, ο Ηλίας Ψινάκης προς την Πέγκυ Ζήνα στο τηλεοπτικό του Γηροκομείο στο MEGA.

Πέγκυ Ζήνα

Επόμενη καλεσμένη ήθελε ο Ηλίας Ψινάκης την Ελένη Μενεγάκη αλλά....

Ο Ηλίας Ψινάκης εμφανίστηκε την Παρασκευή 17/6 με τηλεφωνική σύνδεση με την Ελένη Μενεγάκη και παραχώρησε άκρως αφοπλιστικές δηλώσεις, όπως άλλωστε συνηθίζει.

Μάλιστα, Ο γνωστός μάνατζερ έκανε και μία δελεαστική πρόταση στην παρουσιάστρια. Την κάλεσε να εμφανιστεί στο «Γηροκομείο», γιατί έχει πολλές ιστορίες να πει, όπως ανέφερε. Η πρότασή του προκάλεσε την έκπληξη στην παρουσιάστρια και την έπιασε εξαπίνης.

«Για γηροκομείο δεν είμαι έτοιμη. Σ’ αγαπώ, είσαι φίλος μου… Ραντεβού σε 30 χρόνια! Αλλά και πάλι δεν ξέρω, δεν είναι η ώρα μου», είπε η Ελένη Μενεγάκη κάνοντας τους συνεργάτες της να ξεσπάσουν σε γέλια!

Στη συνέχεια ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε στην έκπληξη που ετοιμάζει για το τέταρτο live του X-Factor.

«Ετοιμάζω στον εαυτό μου ένα μεγάλο χουνέρι. Επειδή εγώ αυτό το κάνω επειδή μου κάνει κέφι, είναι κάτι που μου αρέσει, αισθάνομαι όμως ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτό το show. Το πρώτο ρπάγμα που σκέφτηκα ήταν ότι μπορεί να το χαλάει ο εαυτός μου. Τους ετοιμάζω κάτι την Κυριακή, αποφάσισα να φέρω έναν έμπειρο κριτή του X-Factor για να κρίνει».

«Έκανα πρόταση στον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος τα λέει χύμα και τσουβαλάτα. Θα τον φέρω καλεσμένο, θα δει όλη την εκπομπή και θα αποφασίσει εάν πρέπει να μείνω ή να πάρω τον π@@@@. Ο π@@λ@ς είναι ο γάιδαρος, δεν είναι βρισιά. Παίρνω, δηλαδή, τον γάιδαρό μου και φεύγω» τόνισε!