Ανανεωμένη και κούκλα - Τι κάνει δύο χρόνια μετά το Big Brother η Σοφία Δανέζη

Άλλος άνθρωπος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανανεωμένη και κούκλα - Τι κάνει δύο χρόνια μετά το Big Brother η Σοφία Δανέζη

Η Σοφία Δανέζη ήταν μία από τους φιναλίστ του πρώτου κύκλου του Big Brother. Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο, ωστόσο σίγουρα έγινε γνωστή στον κόσμο και απέκτησε κι εκείνη το δικό της κοινό.

Το μεσημέρι της Τρίτης (21/6) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, όπου μίλησε για τα νέα της επαγγελματικά βήματα καθώς και για την πρόταση που δέχθηκε από το Love Island.

Κάτι που μπορούσε κανείς να παρατηρήσει εύκολα στη χθεσινή εμφάνισή της ήταν το γεγονός ότι έχει αλλάξει σημαντικά από την εποχή που τη βλέπαμε στο ριάλιτι εγκλεισμού.

Με τι ασχολείται σήμερα η Σοφία Δανέζη

Όπως εξήγησε η ίδια, την εποχή αυτή εμφανίζεται σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που την χαροποιεί πολύ καθώς βρίσκεται στον τόπο καταγωγής της και κάνει αυτό που αγαπάει.

Την ίδια στιγμή εξήγησε πως δέχθηκε πρόταση από το Love Island το οποίο θα γίνει φέτος στον ΣΚΑΪ (δείτε εδώ ποιο είναι το επικρατέστερο όνομα για την παρουσίαση), ωστόσο είπε πως είναι σε σχέση με τον Νίκο Μουτσινά για να το αποφύγει.

«Δεν έχω βγάλει πολλά τραγούδια γιατί...»

Η παίκτρια του Big Brother που γνωρίσαμε πριν από περίπου 1,5 χρόνο και κατάφερε να φτάσει μέχρι και τον τελικό του ριάλιτι, πλέον ασχολείται αποκλειστικά με το τραγούδι. Ο λόγος για την Σοφία Δανέζη, η οποία μίλησε και στην κάμερα του Happy Day για τις επαγγελματικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, αλλά και για τις προτάσεις για παρουσίαση.

«Μετά το παιχνίδι πίστευα ότι θα μπορούσαν να πήγαιναν λίγο καλύτερα τα πράγματα για μένα αλλά πέσαμε στην εποχή που υπάρχει ο κορωνοϊός».

Μάλιστα η πρώην παίκτρια αποκάλυψε ότι μετά το ριάλιτι της έγιναν προτάσεις να είναι σε πάνελ αλλά τις απέρριψε γιατί την ενδιαφέρει μόνο το τραγούδι. «Ούτε εμένα με ενδιαφέρει να ακούσω την άποψή μου» δήλωσε χαρακτηριστικά. Ωστόσο πρόσθεσε πως θα πήγαινε όμως ευχαρίστως στο J2US και μάλιστα θα ήθελε ταίρι τον Νίκο Μουτσινά!

«Η μεγαλύτερη θυσία που έχω κάνει είναι η προσωπική μου ζωή, το ότι είμαι μακριά από την οικογένειά μου. Θα μπορούσα να έχω κάνει πολλά πράγματα και στη δουλειά αλλά δεν θέλω να στηριχτώ σε καμία πλάτη κανενός. Μόνο στη δική μου. Εγώ πληρώνω τα δικά μου τα τραγούδια, τα δικά μου βιντεοκλίπ. Πηγαίνω από δω κι από κει στην επαρχία και μαζεύω τα χρηματάκια μου για να πληρώνω μόνη μου. Γι’ αυτό και έχω λίγα τραγούδια» είπε.