Στιγμές ευτυχίας για την Δήμητρα Κατσαφάδου - Έγινε νονά με υπέρκομψο σακάκι

Όλες οι φωτογραφίες από την υπέροχη βάπτιση

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Δήμητρα Κατσαφάδου - Έγινε νονά με υπέρκομψο σακάκι

Η Κυριακή 19/6 ήταν μία πολύ ξεχωριστή μέρα για την επιχειρηματία Δήμητρα Κατσαφάδου, αφού έγινε νονά για πρώτη φορά, βαφτίζοντας τον γιο της πολυαγαπημένης της φίλης και συνεργάτιδάς της στην επιχείρηση που διατηρεί. Η Αριστέα Καγιά λοιπόν και ο σύζυγός της αποφάσισαν να κάνουν μια πολύ ξεχωριστή τελετή για τον γιο τους, καθώς αφού καλοκαίριασε επέλεξαν να να γίνει στη θάλασσα και ο μικρός πήρε το όνομα Ελευθέριος-Δημήτριος.

Αυτή η Κυριακή φαίνεται να ήταν μέρα χαράς για πολλά δημόσια πρόσωπα, αφού πέρα από την Κατσαφάδου, τον μονάκριβό τους γιο, βάπτισαν και ο Γιάννης Καλλιάνος και η σύζυγός του, σε μία πολύ κομψή τελετή στον Άγιο Κωνσταντίνο στη Γλυφάδα. Το ζευγάρι έλαμπε από περηφάνια και ευτυχία ενώ η βάπτιση έγινε σε κλειστό κύκλο, μεταξύ φίλων και συγγενών (δείτε τις φωτογραφίες).

Οι φωτογραφίες της Δήμητρας Κατσαφάδου από την τελετή

Η Δήμητρα Κατσαφάδου μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα από το μυστήριο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, φτιάχνοντας μάλιστα και Highlight με ονομασία «Νονά», ενώ αποκάλυψε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το συγκεκριμένο ζευγάρι για να αποκτήσει τον γιο του.

Επέλεξε για το μυστήριο ένα εντυπωσιακό ροζ κοστούμι και έδειχνε πιο λαμπερή και εντυπωσιακή από ποτέ.

«Αυτό που έζησα χθες ήταν μια από τις πιο απολαυστικές αλλά κυρίως ευλογημένες στιγμές της ζωής μου!» Η κολλητή μου Αριστέα Καγιά μου έκανε την τιμή να βαφτίσω το παιδάκι της στη θάλασσα που από σήμερα είναι και δικό μου πνευματικό παιδί!
Ο Ελευθέριος-Δημήτριος είναι ξεκάθαρα ένα θεόσταλτο παιδάκι γιατί όλοι οι γιατροί είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο το ζευγάρι να τεκνοποιήσει! Όμως αν υπάρχει βαθιά αγάπη τότε γίνονται και θαύματα! Ένα τέτοιο έζησα κι εγώ μαζί σας…


ΥΓ. Εύχομαι σε όλους μας στη ζωή αυτή, να βρούμε μια μεγάλη αγάπη σαν αυτή την αγάπη που τρέφει ο κουμπάρος μου Άγγελος, ο οποίος όταν προσπαθούσαν να κάνουν παιδάκι είπε στη γυναίκα του: “Εγώ εσένα θέλω και πάντα θα σε αγαπάω με ή χωρίς παιδί»…
Να μας ζήσει!!!”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου με τη συνεργάτη της

Η Δήμητρα Κατσαφάδου με το βαπτιστήρι της

Η Δήμητρα Κατσαφάδου με τη συνεργάτη της

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε ομαδική φωτογραφία στη βάπτιση

Η Δήμητρα Κατσαφάδου με το βαπτιστήρι της

Η Δήμητρα Κατσαφάδου με καλούς φίλους στη βάπτιση

Έκοψε τα πολλά γλυκά και... - Τα μυστικά της Δήμητρας Κατσαφάδου για αδυνάτισμα

Η Δήμητρα Κατσαφάδου έχει αποδείξει πολλές φορές πως δεν διστάζει να "τσαλακωθεί" αλλά και να πει τα πράγματα όπως έχουν. Μέσα λοιπόν από το προφίλ της στο Instagram βοηθάει πολλές γυναίκες που θέλουν να αδυνατίσουν, με τα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας και όχι μόνο που φτιάχνει μόνη της.

Για να τα προτείνει ωστόσο στις διαδικτυακές της φίλες, πρώτα τα δοκίμασε στην ίδια και η εικόνα της με το πριν και το μετά είναι απίστευτη. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο τα προϊόντα που την βοήθησαν να αδυνατίσει, αλλά και η σωστή διατροφή. Σε συνδυασμό αυτά τα δυο έχουν τρομερό αποτέλεσμα.

Δήμητρα Κατσαφάδου κιλά αδυνάτισμα

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Δήμητρα Κατσαφάδου, έκοψε να τρώει πολλά κιλά και ξεκίνησε να πίνει πολύ νερό. Επίσης, άρχισε και το περπάτημα που βοηθάει στο να δράσουν τα αδυνατιστικά προϊόντα της.