H αποκάλυψη του Ράμμου για το μέλλον του Black Out - «Ήταν πολύ κουραστικό και...»

Τον πέτυχε η κάμερα στα παρασκήνια των Mad VMA

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
H αποκάλυψη του Ράμμου για το μέλλον του Black Out - «Ήταν πολύ κουραστικό και...»

Το πρωί της Τετάρτης 22/6, δηλώσεις του Αναστάσιου Ράμμου προβλήθηκαν στην εκπομπή Happy Day, της οποία η κάμερα τον πέτυχε στα παρασκήνια των Mad VMA 2022. Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης και παρουσιαστής, που πρόσφατα αναφέρθηκε και στο θέμα της πατρότητας, παραχώρησε δηλώσεις και μεταξύ άλλων μίλησε για το Black Out κι αν θα συνεχιστεί του χρόνου, αλλά και την εμπειρία του από όλο αυτό το επιχείρημα.

Οι δηλώσεις του Ράμμου για το Black out

«Δεν νομίζω να υπάρχει το Black out του χρόνου, δεν έχω κάποια τέτοια ενημέρωση. Πολύ ωραία ήταν, θα το έκανα ξανά σίγουρα. Βέβαια ήταν πολύ κουραστικό. Ήταν πάρα πολλές ώρες αναμονή» ανέφερε ο Αναστάσιος Ράμμος. «Δηλαδή μέχρι να φτιάξουν. Να στηθεί αυτό, να ξεστηθεί, να κυνηγάμε τις κατσαρίδες και τα φίδια. Ήταν κουραστικό. Θα ήθελα να κάνω το Μπαμ του Φερεντίνου και το Άλλα Κόλπα του Βλάση Μπονάτσου».

Η Θεσσαλονικιά που του έχει ''κλέψει'' την καρδιά

Βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του και αυτό γενικότερα φαινόταν πάνω του και στη διάθεσή του, απλά εμείς δεν είχαμε καταλάβει ακόμα που ευθύνεται όλο αυτό. Την αποκάλυψη έμελλε να την κάνει ο ίδιος για τον εαυτό του, την Τετάρτη 18/5 μέσα από το Super Kατερίνα.

Ο τραγουδιστής είναι πολύ καλά στην προσωπική του ζωή, καθώς όπως αποκάλυψε είναι ερωτευμένος. Η αλήθεια είναι πως τελευταία του χρέωναν σχέση με γνωστό πρόσωπο όσο και να έλεγε εκείνος το αντίθετο τα κανάλια επέμεναν. Τώρα όμως που έχει το κορίτσι του θέλησε να μιλήσει για εκείνη, η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και για χάρη της ταξιδεύει συνέχεια.

«Είμαι ερωτευμένος! Γνώρισα ένα κορίτσι και μου αρέσει πάρα πολύ. Τώρα που μιλάμε είμαι στην Θεσσαλονίκη για δυο ημέρες και μόλις μου έκανε ένα καινούργιο τατουάζ, ένα φαντασματάκι. Θα γίνει tatoo artist».