Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Αρπάχτηκαν και δεν υπολόγισαν τίποτα στο Super Κατερίνα - «Λάθος είναι αυτά που λέτε εσείς, μην μου κουνιέσαι!»

Για ποιο λόγο αυτή η έκρηξη

Αρπάχτηκαν και δεν υπολόγισαν τίποτα στο Super Κατερίνα - «Λάθος είναι αυτά που λέτε εσείς, μην μου κουνιέσαι!»
News 22.06.2022 11:12
Από Πέννυ Μαστοράκου

Το πρωί της Τετάρτης 22/6, στην εκπομπή Super Κατερίνα, ασχολήθηκαν εκτενώς με την υπόθεση στην Πάτρα, και τότε έγινε ένα ξέσπασμα από τον Ανδρέα Μικρούτσικο (δείτε εδώ το τηλεοπτικό του μέλλον) προς την Χρίσλα Γεωργακοπούλου και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Ο παρουσιαστής ανέφερε πως η χθεσινή εκπομπή βασίστηκε στο γεγονός οι ιατρικές γνωματεύσεις των ιατροδικαστών ήταν λανθασμένες με τους υπόλοιπους να έχουν αντίθετη άποψη.

Η έκρηξη ανάμεσά τους στο Super Κατερίνα

Α.Μ.: Οι παλιοί ιατροδικαστές ενδέχεται να ελεγχθούν από τη δικαιοσύνη.

Χ.Γ.: Το πρόσφατες ιατροδικαστικές έρευνες, γνωματεύσεις δεν ισχύει. Οι άνθρωποι, που μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν όλη την εξέταση, ήταν οι άνθρωποι…

Α.Μ.: Όλη μας η χθεσινή εκπομπή στηρίχτηκε από το ότι είναι λανθασμένες μέχρι…

Γ.Π.: Αυτό θα το κρίνουν στο δικαστήριο οι αρμόδιοι.

Α.Μ.: Ε τότε να μη μιλώ, αν είναι να το κρίνει το δικαστήριο… Έχουμε κοινό τόπο από ιατροδικαστές; Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω. Έχουμε κοινό τόπο ότι έγιναν ιατροδικαστικά λάθη;

Γ.Π.: Όχι, δεν υπάρχει αυτό που λες. Το λάθη δεν μπορεί να το λέει κανείς, υπάρχουν απόψεις.

Α.Μ.: Μόνο στο μυαλό σου.

Γ.Π.: Εγώ διαχωρίζω τη θέση μου, δεν θεωρώ ότι είναι λάθη αλλά διαφορετικές απόψεις. Για αυτό κι εγώ λέω, αν μου επιτρέψετε ποτέ να ολοκληρώσω κι εγώ, ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις γιατί υπάρχουν επιστήμονες.

Χ.Γ.: Δεν υπάρχει προχειρότητα εδώ, είναι λάθος η λέξη.

Α.Μ.: Λάθος είναι αυτά που λέτε εσείς. Μην μου κουνιέσαι. Δεν μπορείς να μου λες ότι είναι λάθος και να μην μπορώ να στο πω. Ήταν λάθος οι εκτιμήσεις, ελλιπείς και γραφειοκρατικές.

«Να το ρωτήσω πολύ απλά; Μιλάμε για τόσο βλάκα;» - Σε έξαλλη κατάσταση η Καινούργιου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας τα τελευταία 24ωρα, ειδικά με την μητέρα και την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά το πόρισμα για Ίριδα και Μαλένα. Με τις εν λόγω εξελίξεις λοιπόν, ασχολήθηκε η εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης 21/6 και η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη με αυτά που άκουγε.

Στην εκπομπή μεταξύ άλλων, μεταφέρθηκε η απάντηση του δικηγόρου του Μάνου Δασκαλάκη σχετικά με το πόρισμα και πως θα κινηθούν από εδώ και στο εξής.

Ακούγοντας την απάντηση η Κατερίνα Καινούργιου εκνευρίστηκε έντονα και είπε: «Να το ρωτήσω πολύ απλά; Μιλάμε για τόσο βλάκα; Συγγνώμη θα το πω. Είναι δυνατόν τρία παιδιά να τα … τα δύο με το χέρι και το άλλο, όπως έφυγε και να μην έχει καταλάβει τίποτα; Να τον κάλεσε η αδερφή μετά από λίγο και να μην κατάλαβε τίποτα; Τώρα να κρύβεται και να κάνει την πάπια; Θα έπρεπε κι αυτός να την πληρώσει. Συγνώμη το λέω πολύ απλά, τι άντρας είναι αυτός;».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποχωρεί οριστικά από το Super Κατερίνα και το ανακοίνωσε στον αέρα του ALPHA - Άφωνη η Καινούργιου

«Κρίμα που δεν είναι ελεύθερος...» - Τα διθυραμβικά σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον πατέρα της Καινούργιου

Share