«Αυτή η σειρά είναι μια μεγάλη...» - Η Άντζελα Γκερέκου άκρως συγκινητική για τη Γη της Ελιάς

Οι δηλώσεις της στην κάμερα του Mega Καλημέρα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Αυτή η σειρά είναι μια μεγάλη...» - Η Άντζελα Γκερέκου άκρως συγκινητική για τη Γη της Ελιάς

Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και ήταν άκρως συγκινητική με την εξομολόγηση της μιλώντας για τη σειρά, που συμμετέχει, Η Γη της Ελιάς, με πολύ όμορφα λόγια και πόσο σημαντική είναι για την ίδια καθώς αποτελεί ψυχολογική υποστήριξη για εκείνη, αφού "έχασε" πριν σχεδόν ένα χρόνο τον άνθρωπό της, τον σπουδαίο Τόλη Βοσκόπουλο.

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Άντζελας Γκερέκου για τη Γη της Ελιάς

«Με τη “Γη της Ελιάς” γίνεται ανάδειξη μέσα από τη μυθοπλασία και της τοπικής ταυτότητας της Μάνης και των γύρω περιοχών. Είπα το ναι, χωρίς αυτό να εμποδίζει την αρμοδιότητά μου ως πρόεδρος του ΕΟΤ», είπε η Άντζελα Γκερέκου στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Λασκαράτου «Πολιτισμός και Εξωστρέφεια».

«Αυτή η σειρά είναι μια μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη σε εμένα σε μια δύσκολη περίοδο. Όσοι έχουν χάσει πολύ αγαπημένους τους ανθρώπους αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολο είναι», πρόσθεσε η ίδια και συγκίνησε.

Δε βγάζει τα μαύρα από πάνω της - Η Άντζελα Γκερέκου χαμογελά ξανά μετά τον θάνατο του Βοσκόπουλου

Η Άντζελα Γκερέκου έχει περάσει μια δύσκολη χρονιά μετά τον θάνατο του αγαπημένου της Τόλη Βοσκόπουλου μιας και το ζευγάρι ήταν αγαπημένο και μαζί μέχρι και την τελευταία στιγμή του ηθοποιού. Η ηθοποιός μπορεί να ήταν προετοιμασμένη για τον αποχαιρετισμό, σε κάθε περίπτωση όμως βιώνει το πένθος κανονικά.

Τα μαύρα ρούχα και πιο μοναχικές εμφανίσεις είναι κάτι που συνήθιζε μετά τον θάνατο του άντρα της, καθώς δεν ήταν ακόμα σε θέση να γυρίσει πλήρως, στην παλιά της ζωή. Ο καιρός όμως που περνάει είναι γιατρός και σίγουρα είναι πολύ νέα για να κλειστεί μέσα.

Έτσι λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Γκερέκου τη Δευτέρα 16/5 σε μια δημόσια, κοινωνική εμφάνιση σε γνωστό εστιατόριο των Βορείων Προαστείων, να χαμογελά ξανά χωρίς ωστόσο να βγάζει τα μαύρα από πάνω της.

Άντζελα Γκερέκου