'' Μου έλεγε ότι ο Καράβας είναι αγγούρι'': Νέες φαρμακερές δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου

Τους έχει πάρει σβάρνα εκεί στο GNTM

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
'' Μου έλεγε ότι ο Καράβας είναι αγγούρι'': Νέες φαρμακερές δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου

Δεν τους έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί εκεί στο GNTM ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος. Μετά την κόντρα του με τη Βίκυ Καγιά, για την οποία ''έσταξε μέλι'', στο στόχαστρό του βρέθηκαν αυτή τη φορά τόσο ο Άγγελος Μπράτης όσο και ο Γιώργος Καράβας, αφού μέσα από τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της «Super Κατερίνα», δεν έδειξε να τους έχει και σε μεγάλη υπόληψη.

Η πρώτη στη λίστα όπως προαναφέραμε ήταν η Βίκυ Καγιά, για την οποία όχι απλά έκανε σχόλια για την συμπεριφορά της, αλλά όπως είπε από βασίλισσα του GNTM κατέληξε βασίλισσα του τίποτα. Στο απυρόβλητο πάντως δεν έμεινε ούτε και η Ζενεβιέβ, ενώ ο μόνος που φαίνεται να χαίρει της εκτίμησής του μέσα στο παιχνίδι από τον νέο κύκλο είναι ο Τάσος Σοφρωνίου.

Οι δηλώσεις του Παναγιωτόπουλου που δίκασαν Μπράτη και Καράβα

«Ήμουν σύμβουλος μόδας σε ένα καταπληκτικό περιοδικό. Ειδικά για τον Γιώργο Καράβα είπα να τον πάρουν. Τώρα αυτά ίσως δεν τα ξέρει ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος φορά και τα ρούχα μου. Ήμουν εκεί κι αυτός δεν τα θυμάται. Είχαμε μεγάλη δυσκολία να τον φωτογραφίσουμε κι ο φωτογράφος μου έλεγε ότι είναι αγγούρι. Δεν συμφωνώ είναι χοντρό το αγγούρι αλλά δυστυχώς δεν το έχει για φωτογράφιση» είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Τι να πω; Τον Άγγελο Μπράτη, αν δεν υπήρχε η Βίκυ Καγιά να τον πάρει (στο GNTM), δεν θα τον ήξερε ουδείς. Να το ξεχάσει το έργο και να κάνει κανένα φορεματάκι. Όταν δεν κάνεις τηλεόραση, δεν σε θυμάται κανείς από αυτούς» πρόσθεσε ο γνωστός σχεδιαστής.

«Να μου εξηγήσει τι εννοεί!» - "Καταπέλτης" η Καγιά για τις δηλώσεις του περί «βασίλισσας του πουθενά»

Το μεσημέρι της Κυριακής, στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, προβλήθηκαν δηλώσεις της Βίκυς Καγιά, η οποία πάντα με ειλικρίνεια απαντά σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, και έτσι έκανε και τώρα σχετικά με το GNTM αλλά και με τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου για την ίδια.

Δεν έμεινε πολύ από το να την δούμε σε ένα ρόλο που την έχουμε λατρέψει, αυτόν της παρουσιάστριας του GNTM, και πρόσφατα μοιράστηκε μαζί με το διαδικτυακό της κοινό μία φωτογραφία από τα γυρίσματα, όπου είναι μαζί όλοι οι κριτές....

«Περνάμε πολύ ωραία στα πρώτα γυρίσματα και είμαι τυχερή που έχω μια ωραία ομάδα. Έχουμε δέσει από την πρώτη στιγμή. Θα κλάψουμε και από γέλιο και από συγκίνηση. Οι μεγαλύτερες γυναίκες που έχουν έρθει δίνουν πολλά ωραία μηνύματα και είμαι περήφανη γι’ αυτές. Δε μου έστειλαν μήνυμα οι παλιοί κριτές» αποκάλυψε η κριτής του GNTM.

«Δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τον Νίκο Αποστολόπουλο, τον ξέρω από μικρό παιδί και τον εκτιμώ. Να μου εξηγήσει τι εννοεί. Ο Λάκης Γαβαλάς πλάκα κάνει όταν μιλάει, μην τα παρεξηγείτε όλα».