«Δεν ξέρεις...» - Το επικό σχόλιο του Ξιαρχό για της σχέσεις της Κόνι Μεταξά με την Josephine

Τι έχει συμβεί μεταξύ τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν ξέρεις...» - Το επικό σχόλιο του Ξιαρχό για της σχέσεις της Κόνι Μεταξά με την Josephine

Σούσουρο έχει προκληθεί γύρω από το όνομα της Κόνι Μεταξά, μόλις λίγες ημέρες πριν το γάμο της (δείτε εδώ πότε και που θα γίνει), καθώς πολλοί αναρωτιούνται ποιοι από τους φίλους της celebrities θα δώσουν τον παρόν, στην ποιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της.

Ποια είναι η σχέση της Κόνις μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό και την Josephine

Φυσικά πολλοί αναρωτήθηκαν για την σχέση της με τον Τάσο Ξιαρχό αλλά και με την πρώην κολλητή της, Josephine. Λίγο πριν τα MAD VMA 2022, οι τηλεοπτικές κάμερες πέτυχαν τον Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος έδωσε μία απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα.

«Αν δεν προκύψει κάτι θα πάω στον γάμο της Κόνι Μεταξά, θα δούμε. Δεν είχαμε χάσει κάτι για να το βρούμε. Νομίζω ότι αν έχεις μεγάλη αγάπη για κάποιον άνθρωπο, επιστρέφεις μετά από έναν τσακωμό. Ακολουθείτε κάθε βράδυ την Κόνι και την Josephine να δείτε αν βγαίνουν; Τότε δεν ξέρεις» ξεκαθάρισε ο χορογράφος.

Τα "καρφιά" που είχαν ανταλλάξει Ξιαρχό και Μεταξά

Με αφορμή την εκδήλωση για τα δέκα χρόνια της “Panik Records”, ο Τάσος Ξιαρχό αλλά και η Κόνι μεταξά βρέθηκαν επίσης. Οι δυο τους πλέον μπορεί να μην μιλούν μετά από την κόντρα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Ωστόσο οι δημοσιογράφοι δεν δίστασαν να τους ρωτήσουν ξεχωριστά τι έχει συμβεί μεταξύ τους. Μάλιστα, στις ερωτήσεις που τους έκαναν, αντέδρασαν και δεν θέλησαν να πουν κάτι για τον άλλον. Και οι δυο δεν δίστασαν να αντιδράσουν μόλις απάντησαν μιας και δεν ήθελαν να τοποθετηθούν.

Ο Ξιαρχό ανέφερε στην αρχή: «Φτάνει με την Κόνι. Έχει καταντήσει αηδία να μας ρωτάτε. Ένα, δύο γεια θα τα πούμε». Από την άλλη η Κόνι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε πάρα πολλές δουλειές, δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα».