«Συγγνώμη, περίμενα κάτι καλύτερο από τα MAD!» - Απασφάλισε η Ελίνα Παπίλα για το απαράδεκτο περιστατικό

«Είναι πραγματικά ντροπή!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Συγγνώμη, περίμενα κάτι καλύτερο από τα MAD!» - Απασφάλισε η Ελίνα Παπίλα για το απαράδεκτο περιστατικό

Το θέμα που έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων αλλά και των αποδοκιμασιών το τελευταίο εικοσιτετράωρο, είναι τα επεισόδια που συνέβησαν στα MAD VMA 2022. "Οργή" λαού έχει πέσει πάνω σε ότι έγινε, με τους πάντες να καταδικάζουν τα γεγονότα. Πολλές ήταν οι εκπομπές που αναφέρθηκαν σε αυτό, όπως της Κατερίνας Καινούργιου η οποία ξέσπασε για το συμβάν, αλλά και στην εκπομπή Breakfast @ Star, με την Ελίνα Παπίλα να απασφαλίζει για τις ντροπιαστικές εικόνες που είδαμε.

Η αγανακτισμένη δήλωση της Ελίνας Παπίλα

«Θα μπορούσα εχθές να είμαι με το παιδί μου εγώ εκεί. Είναι πραγματικά ντροπή! Μιλάμε για μια μουσική την οποία ακούν παιδιά. Θα μπορούσα εχθές να είμαι με το παιδί μου εγώ εκεί», είπε αρχικά η Ελίνα Παπίλα και συνέχισε:

«Πόσο αμήχανο και ντροπιαστικό να λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στους trappers «Σταματήστε». Να βλέπουμε την Έλενα Παπαρίζου να φυγαδεύετε, να φεύγει σαν κυνηγημένη, να προσπαθεί να περάσει πάνω από τον κόσμο. Αυτό που είδαμε είναι τραγικό από μόνο του. Είναι δυνατόν; Συγγνώμη, περίμενα κάτι καλύτερο από τα MAD», ξέσπασε η Ελίνα Παπίλα.

Ο Νίκος Κοκλώνης δικάζει τους τράπερ

Το πρωί της επομένης 23/6 ο γνωστός παραγωγός μίλησε στον αέρα της «Super Κατερίνα» δίνοντας την δική του οπτική για την εξέλιξη και την κλιμάκωση των πραγμάτων.

«Ξαφνικά μόλις τελείωσα με τη βράβευση τη Ελένης Φουρέιρα είδα τον Light στη σκηνή είχε 15 άτομα που τον ακολουθούσαν. Δεν πέρασε ένα λεπτό, παιδιά αυτό που έγινε δεν το έχω δει ούτε στην Αμερική.

Έφευγαν καρέκλες μπουνιές, οι καλλιτέχνες είχαν τρομοκρατηθεί. Αυτό που με σόκαρε ήταν τα μικρά παιδάκια που έκλαιγαν» δήλωσε ο CEO της Barking Well Media.

Ο γνωστός παραγωγός διαμήνυσε πως μετά τα τεκταινόμενα δεν σκοπεύει να φιλοξενήσει κανένα από τα επίμαχα πρόσωπα σε σόου του στο μέλλον.

«Ξέρουμε ότι το στιλ και η κουλτούρα πίσω από τα τραγούδια είναι συγκεκριμένη. Είναι τραγικό στη μεγάλη αυτή γιορτή που ήρθαν για να τσακωθούν. Θα πρέπει του χρόνου να μην συμπεριλάβουμε κανέναν καλλιτέχνη της τραπ. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμπεριλάβω κανέναν τέτοιο καλλιτέχνη στα σοόυ μου όχι γιατί είναι κακά παιδιά αλλά για να προφυλάξω τους άλλους» τόνισε.