«Βρήκαμε τον 4ο κριτή για το J2US» - Η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για τις εκπομπές που ετοιμάζει

Θα συνεργαστεί με Παναγιώταρου και Στικούδη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Βρήκαμε τον 4ο κριτή για το J2US» - Η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για τις εκπομπές που ετοιμάζει

Η παρουσία του Νίκου Κοκλώνη στα Mad Video Music Awards δεν πέρασε απαρατήρητη από κοινό και παπαράτσι, καθώς ο παραγωγός έλαμπε μέσα στο κατάλευκο κοστούμι του (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες). Ευδιάθετος όπως πάντα ο παραγωγός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για όλους και για όλα.

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα

«Βρέθηκε το τέταρτο άτομο στην κριτική επιτροπή του J2US. Βγαίνουμε στον αέρα. Δεν ξέρω αν βγαίνουμε με το J2US ή με ένα άλλο φανταστικό σόου που έρχεται στον Alpha με 100 κριτές. Δεν έχει ξαναγίνει!» είπε αρχικά για το πρόσωπο που θα καλύψει τη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου στο σόου μετά την αποχώρησή της.

Για το αν στα backstage του Just θα δούμε ξανά την Κατερίνα Στικούδη δεν είχε σίγουρη απάντηση. «Θα δούμε, γιατί κάτι ετοιμάζουμε και για την Κατερίνα. Συζητάμε κάτι με την Κατερίνα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αν δεν το κάνουν, σίγουρα θα συνεργαστούμε στο Just».

«Σύντομα θα έχουμε All Star J2US, δεν γίνεται από αυτό να λείπει ο Τρύφωνας» κατέληξε ο παραγωγός.

Δεν θα το παρουσιάσει το J2US ο Νίκος Κοκλώνης

Είναι γνωστό ότι το J2US έχει πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, όμως σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει είναι πιθανό να μην του παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης, καθώς επιθυμεί να παρουσιάσει ένα άλλο μουσικό σόου αν τελικά αυτό επιλεγεί.

Σύμφωνα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα επιστρέψει τηλεοπτικά τον Σεπτέμβριο με το J2US που έτσι και αλλιώς έχουμε αγαπήσει ή θα κάνει δυναμική επιστροφή με ένα ολοκαίνουργιο project που λέγεται All together now.

Πρόκειται για ένα νέο σόου όπου κριτές είναι 100 celebrities. Οι κριτές πρέπει να αποφασίσουν την τύχη των διαγωνιζόμενων, αλλά πρόκειται για ένα σόου που δεν έχει ξαναπαιχτεί στην Ελλάδα.

Ωστόσο ο παραγωγός έχει ακόμα χρόνο μέχρι να αποφασίσει το επόμενο του βήμα, καθώς τώρα απολαμβάνει τις διακοπές του, με την Κατερίνα Καινούργιου και την Πηγή Δεβετζή.