Mad VMA 2022 - Οι νικητές της μεγάλης βραδιάς στη σκιά των επεισοδίων

Δείτε τους ανά κατηγορία

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Mad VMA 2022 - Οι νικητές της μεγάλης βραδιάς στη σκιά των επεισοδίων

Είναι αλήθεια πως την απονομή των Mad VMA 2022 θα τη θυμόμαστε για την άγρια συμπλοκή μεταξύ Snik και Light που είχε ως αποτέλεσμα τραυματισμούς, διακοπές αλλά και αποχωρήσεις καλλιτεχνών, όπως της Έλενας Παπαρίζου, που εκείνη την ώρα θα την βράβευαν για την Καλύτερη Μπαλάντα. Ωστόσο έχουμε να σας παρουσιάσουμε και αναλυτικά τους νικητές ανά κατηγορία παρ' ότι και ο ίδιος ο κόσμος δεν είχε τον ενθουσιασμό ης έναρξης μετά τα σκηνικά που έγιναν.

Υπενθυμίζεται πως μετά τα επεισόδια μεταξύ των δύο τράπερ και των αντρών της προσωπικής τους ασφάλειας, η παραγωγή των βραβείων και το mega εξέδωσαν σκληρές ανακοινώσεις, όπου καταδίκασαν απερίφραστα τη βία και απέκλεισαν μάλιστα όσους ενεπλάκησαν στον καυγά από τους παρευρισκόμενους. Παρ όλα αυτά τόσο ο Light με μηνύματα που δημοσίευσε όσο και η Παλιοσπύρου, άφησαν αιχμές για τη στάση της παραγωγής και τον τρόπο που περιφρούρησε την τελετή.

Αναλυτικά οι νικητές των Mad Vma 2022 ανά κατηγορία

Tα βραβεία καλύτερο urban/hip hop βίντεο και καλύτερο urban/hip hop track δεν απονεμήθηκαν μετά τα επεισόδια.

«Φτάσαμε στην εποχή που θεωρούνται καλλιτέχνες..» - Πρώτο στα Trends του Twitter το #Cancel_trappers

Εκτός από τους καλλιτέχνες που έδωσαν το παρόν στα Mad Video Music Awards, οι οποίοι εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για το γεγονός, όπως η Σίσσυ Χρηστίδου, και ο Νίκος Βουρλιώτης, και μεγάλη μερίδα κόσμου στο Twitter, καταδίκασαν τα γεγονότα, αποθεώνοντας μεταξύ άλλων την Έλενα Παπαρίζου για την συμβολική κίνησή της να φύγει και κατακεραύνωσαν όσους ευθύνονταν για ότι συνέβη, και κυρίως τους καλλιτέχνες της trap, με το hashtag #Cancel_trappers.

Εκτός όμως από τους καλλιτέχνες της trap, τα πυρά τους έριξαν και στην διοργάνωση των βραβείων, την οποία ο Light είχε προειδοποιήσει, τον Χρήστο Μάστορα που τραγούδησε μαζί με τον Light, μετά τον καυγά, αλλά και τον διευθυντή της Panik Records Γιώργο Αρσενάκο, που σύμφωνα με τον κόσμο "έβαλε" αυτά τα άτομα στην μουσική βιομηχανία.