«Εγώ λοιπόν θα πω στον Τάσο πως...» - Η αφοπλιστική απάντηση τις Μαλέσκου στις κατηγορίες του Ξιαρχό

Ο χορευτής θεώρησε πως αδικήθηκε από την εκπομπή της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Εγώ λοιπόν θα πω στον Τάσο πως...» - Η αφοπλιστική απάντηση τις Μαλέσκου στις κατηγορίες του Ξιαρχό

Το μεσημέρι της Πέμπτης 23/6, μέσα από την εκπομπή Love it και τη συχνότητα του Σκαι, η Ιωάννα Μαλέσκου, θέλησε να τοποθετηθεί σε ένα θέμα που όπως φαίνεται σχολιάστηκε, και μεταφέρθηκε πιθανότατα όπως είπε η παρουσιάστρια λάθος στον Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος θεώρησε πως η εκπομπή τον έθιξε.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και η ομάδα της, λίγες ώρες πριν, είχαν σχολιάσει το γεγονός πως ο χορευτής είναι πολύ ταλαντούχος και εξαιρετικά καλός σε ότι κάνει, και πιθανόν να του μετέφεραν αλλιώς το σημείο που ανέφεραν σχετικά με το περιστατικό με τις μπλέ ρίγες και την κοπέλα που είχε σχολιάσει και είχε προκαλέσει σάλο.

Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου

Η παρουσιάστρια πολύ ευγενικά και χωρίς ίχνος κακής πρόθεσης, ανέφερε πως όντως πρέπει να υπήρξε κάποια παραπληροφόρηση, και πως ίσα ίσα εκείνη και η ομάδα της μίλησαν με τα καλύτερα για εκείνον, απλά όταν συμβαίνει κάτι δεν σημαίνει πως τα προηγούμενα παραγράφονται και ξεχνιούνται...

«Είμαστε για κλάματα...»

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει κάνει σημαντικά βήματα στο χώρο της παρουσίασης και η απόφαση της να κάνει το επόμενο βήμα και να έρθει στην Αθήνα και να αναλάβει πιο σοβαρά projects μόνο σε καλό θα της βγει. Εκείνη νιώθει δικαιωμένη ακόμα και αν σταματάει για την ώρα από την πρωινή ζώνη του SKAI.

Ανάμεσα στα κομμάτια, που την έκαναν να ξεχωρίσει στην παρουσίαση είναι και η έντονη - εντυπωσιακή της εμφάνιση, που όλοι μιλούν για αυτή. Με μια πρόσφατη ανάρτηση, που έκανε στο instagram πόζαρε για άλλη μια φορά χαμογελαστή εξήγησε όμως πως δε μπορεί να είναι πάντα τέλεια και πως όταν δεν αισθάνεται καλά προτιμάει να μην φωτογραφίζεται.

«Μη νομίζετε ότι είναι εύκολες οι φωτός κάθε φορά. Οοοοχι, να τα λέμε κι αυτά. Ίδιο μέρος (συνήθως) γιατί εγώ βαριέμαι να κάνω ολόκληρα ταξίδια να βρίσκω locations να «εντυπωσιάζω» και ταυτόχρονα άλλες πόζες;; Σκληρό. Πού χρόνος, πού φαντασία και ευρηματικότητα..

Ασφαλώς δεν είμαι, ούτε προσπάθησα ποτέ να πείσω ότι είμαι μοντέλο, ούτε οδηγίες πώς να «στήνομαι» είχα ποτέ. Ξέρετε, πέρασα από πολλά στάδια εγκλωβισμού, να πρέπει να «δείχνω ωραία» στις φωτός. Πολύ «θηλυκό». Λες και καθημερινά δεν είμαι ας πούμε αρκετή;; Τι καταπίεση Θεέ μου!

Εμείς όταν βγάζουμε φωτός, κλαίμε από τα γέλια . Κι αν κάποια μέρα, είμαστε για… κλάματα, ε τότε ΔΕ βγάζουμε φωτογραφίες. Γιατί να προβάλλουμε αλήθεια κάτι που δεν είμαστε ή δε νιώθουμε;; Αυτό βέβαια είναι ένα ερώτημα προς πάσα κατεύθυνση. Εγώ τα έσπασα τα κουτάκια μου. Εσείς; Είστε του «κουτιού» ;; Και ο νοών νοείτω αγαπούλες μου!».

Ιωάννα Μαλεσκού