Mad Vma 2022: «Ένιωσα ντροπή που το έβλεπα» - Ξέσπασε η Ελένη Μενεγάκη με τον καυγά Light και Snik

«Είδα την Παπαρίζου και στενοχωρήθηκα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Mad Vma 2022: «Ένιωσα ντροπή που το έβλεπα» - Ξέσπασε η Ελένη Μενεγάκη με τον καυγά Light και Snik

Στα όλα όσα έγινε χθες 22/6 το βράδυ στα Mad VMA 2022 μεταξύ του άγριου καυγά Light - Snik τοποθετήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 23/6 η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια ανέφερες πως ό,τι έγινε εχθές το έμαθε σήμερα μέσα από τις εκπομπές.

Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για τον καυγά Light - Snik στα MAD VMA 2022

«Όπως ξέρετε δεν μιλάω με κανέναν τα βράδια, ό,τι κι αν είναι μπορούμε να το πούμε το πρωί. Στις 7 το πρωί το έμαθα, ανοίγοντας την τηλεόραση. Σκεφτόμουν, να περιμένεις τόσο πολύ την επιτυχημένη βραδιά που γίνεται κάθε χρόνο, και τώρα να συμβαίνουν τέτοια σκηνικά, τα οποία είναι δυσάρεστα και γι’ αυτούς που είναι μέσα και γι’ αυτούς που είναι έξω.

Δεν δημιουργούν ωραία εικόνα για τη βραδιά και είναι πολύ επικίνδυνη. Το έβλεπα σήμερα και λέω «δεν είναι δυνατόν!». Και ξέρετε σε αυτές τις περιπτώσεις που είναι μέσα πάρα πολύς κόσμος, ξεκινώντας μία φασαρία, είναι εύκολο να δημιουργηθεί ένας πανικός και μετά άλλα προβλήματα. Δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται. Εμείς δεν θα τα προβάλλουμε ευτυχώς αυτά που έγιναν αλλά εύχομαι να φτάσει το μήνυμα ότι αυτές οι γιορτές δεν θα ανήκουν σε έναν ή δύο ή τέσσερις ανθρώπους. γιατί να χαλάμε τη βραδιά. Είδα την Παπαρίζου και στενοχωρήθηκα. Αισθανόμουν άβολα που το έβλεπα όλο αυτό.

Ας είναι αυτή η μοναδική φορά που συνέβη κάτι τέτοιο κι ας πάρουμε όλοι ένα μάθημα. Ας αγκαλιάσουμε όλοι αυτές τις στιγμές που τις θέλουμε όλοι κι ας αφήσουμε πίσω αυτά τα συμβάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η Παπαρίζου τρέχει με τα ψιλοτάκουνα μακριά από τον καυγά - Το αποκαλυπτικό βίντεο

Όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος περίμενε πως και πως την βραδιά των Mad Video Music Awards, την γιορτή της μουσικής που ενώνει τους τραγουδιστές από όλα τα είδη. Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά για κανέναν καθώς Snik και Light πιάστηκαν στα χέρια.

Βέβαια όλο αυτό κλιμακώθηκε ενώ κόντεψαν να τραυματιστούν η Αναστασία και η Έλενα Παπαρίζου. Μάλιστα η δεύτερη αποχώρησε από την διοργάνωση και δεν τραγούδησε ποτέ, όπως είχε σχεδιαστεί.

Σε βίντεο που ανήρτησε η Soula Glamorous φαίνεται πως η τραγουδίστρια τρομοκρατήθηκε από το σκηνικό και στην κυριολεξία έτρεξε με τις δίπατες γόβες για να ξεφύγει από το συμβάν.