Ολόιδιες με μίνι φόρεμα - Η μαμά και η αδερφή του Mad Clip χαμογελούν ξανά 9 μήνες από τον θάνατό του

Δύο κούκλες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ολόιδιες με μίνι φόρεμα - Η μαμά και η αδερφή του Mad Clip χαμογελούν ξανά 9 μήνες από τον θάνατό του

Λίγες ημέρες αφού κυκλοφόρησε το πόρισμα για το τραγικό τροχαίο του Mad Clip, που του στέρησε τη ζωή η μαμά του και η πλέον γνωστή τραγουδίστρια, Άσπα έκαναν μια δημόσια, κοινή εμφάνιση μετά από πολύ καιρό με το πένθος να είναι φρέσκο.

Οι δύο τους πέραν από το γεγονός ότι έχουν μια απίστευτη ομοιότητα με την μητέρα της να δείχνει πάρα πολύ νέα ήταν χαμογελαστές μιας και ο λόγος, για τον οποίο παρευρέθηκαν τα βραβεία Mad ήταν πολύ σημαντικός. Η μητέρα του τράπερ παρέμεινε κάτω από την σκηνή και η κόρη της παρέλαβε το βραβείο, που δόθηκε τιμητικά για τον αξέχαστο Mad Clip.

Η αδερφή του Madclip στα βραβεία Mad με την μαμά της

Άσπα - Μαμά

Το βραβείο που παρέλαβε η Άσπα για εκείνον

Οι τραπ σκηνή έκλεψε όλα τα βλέμματα στα Mad Video Music Awards 2022, καθώς ξέσπασε ένας άγριος καυγάς ανάμεσα στον Light και τον Snik. Όμως πριν γίνουν όλα αυτά η Άσπα, αδερφή του Mad Clip είχε μιλήσει από καρδιάς για εκείνον, περίπου ένα χρόνο μετά τον θάνατό του.

«Σίγουρα μου λείπει, αλλά είναι πάντα μαζί μου και τον κουβαλάω συνεχώς μέσα μου, οπότε και σήμερα είναι σαν να είναι εδώ, εγώ έτσι το νιώθω. Σίγουρα σε αυτόν αφιερώνω την σημερινή μου εμφάνιση», δήλωσε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Λίγα λεπτά μετά ανέβηκε στην σκηνή μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και για να παραλάβουν ένα βραβείο και πραγματικά τα λόγια της ήταν παραπάνω από συγκινητικά.