«Ζούμε μεγάλες στιγμές!» - Η Ανδρομάχη άφησε ''κάγκελο'' την Ελένη Μενεγάκη

Το απίστευτο περιστατικό στον αέρα της εκπομπής

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ζούμε μεγάλες στιγμές!» - Η Ανδρομάχη άφησε ''κάγκελο'' την Ελένη Μενεγάκη

Η Ανδρομάχη - η οποία πρόσφατα εθεάθη στα σοκάκια της Μυκόνου χεράκι χεράκι με το σύντροφο της- βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, την Πέμπτη 23/6, όπου παραχώρησε δηλώσεις αλλά τραγούδησε κιόλας. Δεν έλειψαν, βέβαια, τα ευτράπελα καθώς είδαμε την παρουσιάστρια να βρίσκεται μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό, το οποίο σχολίασε πολύ ωραία και χιουμοριστικά, πάντα ετοιμοπόλεμη σε κάτι τέτοια.

Το απίστευτο περιστατικό μεταξύ Ανδρομάχης και Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη μόλις την είδε της ζήτησε να συστήσει τους δύο συνεργάτες της και εκείνη είπε «Ο Κωνσταντίνος στα πλήκτρα και στην κιθάρα, ο… Ε, παιδιά συγνώμη πρώτη φορά συνεργαζόμαστε! Το όνομά σου;»!

Και η παρουσιάστρια ξέσπασε σε γέλια: «Ζούμε μεγάλες στιγμές! Η μουσική ενώνει»!

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στην Ελένη ότι από μικρή ηλικία ήξερε θα ασχοληθεί μόνο με αυτό.

Η Ανδρομάχη ασχολείται εδώ και 8 χρόνια με το τραγούδι, παρά τις όποιες αντιθέσεις είχαν στην αρχή οι γονείς της.

‘Όπως εξομολογήθηκε, έδωσε δύο φορές πανελλήνιες, ώστε να καταφέρει να περάσει στην Αθήνα με απώτερο σκοπό να βρεθεί στην πρωτεύουσα για να κυνηγήσει το όνειρό της και παράλληλα να έχει την κατάλληλη δικαιολογία για να το ανακοινώσει στην οικογένειά της.

Στην απόφασή της να ασχοληθεί τελικά και αποκλειστικά με το τραγούδι, η νεαρή τραγουδίστρια σχολίασε:

«Επειδή γενικά είμαι καλό παιδί, η ένσταση της οικογένειας μου ήταν εάν θα τα καταφέρω στο χώρο της νύχτας».

Όσα είχε πει στην Ελένη μετά τη Eurovision

Το μεσημέρι της Τρίτης 17/5, η λαμπερή Ανδρομάχη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, προκειμένου να ερμηνεύσει το τραγούδι με το οποίο εμφανίστηκε η Κύπρος στον ημιτελικό της Eurovision, χωρίς να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, ωστόσο κέρδισε τις καρδιές του κόσμου που το ακούν ακατάπαυστα.

Η όμορφη τραγουδίστρια, ανέφερε πως είχε άγχος και δεν ξεκουράστηκε καθόλου πριν τον ημιτελικό, ωστόσο δεν άλλαζε τίποτα από αυτή τη μοναδική εμπειρία, και κάθε μία από τις αναμνήσεις που κρατά από αυτό το ταξίδι ήταν όμορφή.