«Έχει τα καλύτερα...» - Τους άφησε όλους ''κάγκελο'' η Γαρμπή με όσα είπε για τον γιο της

Η μεγάλη της αδυναμία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχει τα καλύτερα...» - Τους άφησε όλους ''κάγκελο'' η Γαρμπή με όσα είπε για τον γιο της

H Καίτη Γαρμπή ήταν ένα από τα πολλά ονόματα καλλιτεχνών, που βρέθηκαν στην απονομή βραβείων mad, και στη συνέχεια παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή ''Ελένη'', τις οποίες παρακολουθήσαμε την Πέμπτη 23/6.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μεταξύ των ανέφερε μίλησε και για τον αγαπημένο της γιο τον Δημήτρη, ο οποίος έχει αρχίσει να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο, όπου ανήκουν και υπηρετούν όλα αυτά τα χρόνια οι γονείς του. Η Καίτη, που έχει μια πολύ τρυφερή και ιδιαίτερη σχέση με το παιδί της, του ευχήθηκε η πορεία του να είναι πιο λαμπρή και από των γονιών του.

Οι δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή για τον γιο της Δημήτρη

«Είμαι περήφανη για τον Δημήτρη γιατί ο κόσμος τον υποδέχεται ζεστά και εκείνος είναι όλο και καλύτερος. Είναι ένα παιδί συναισθηματικό, το έχει η οικογένεια αυτό. Έχει τα καλύτερα στοιχεία από μέσα μας και μακάρι να γίνει καλύτερος από μας».

Η οργισμένη ανάρτηση της Γαρμπή για όσα συνέβησαν στα βραβεία Mad

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Καίτη Γαρμπή θέλησε να σχολιάσει την απαράδεκτη κατάσταση που επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης (22/6) στα Mad VMA ανάμεσα στον Light και τον Snik (δείτε εδώ βίντεο ντοκουμέντο).

H τραγουδίστρια πήρε τιμητικό βραβείο για την προσφορά της στη μουσική και πριν από λίγη ώρα εξέφρασε την οργή της με την κατάσταση που επικράτησε στη μουσική διοργάνωση.

«Θρίλερ ζήσαμε χθες το βράδυ! Μα πώς είναι δυνατόν τα σημερινά παιδιά στην πλειοψηφία τους να έχουν αυτούς τους τύπους ως πρότυπα; Αυτούς τους τσαμπουκάδες που κυκλοφορούν με όπλα και μπράβους και οι στίχοι και τα βίντεο μιλάνε για βία, ναρκωτικά, πορνεία, σεξισμό, οπλοκατοχή. Γιατί βραβεύονται, γιατί καν καλούνται σε αυτή τη γιορτή της μουσικής;

Πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά μας, να τους εξηγήσουμε τι πραγματικά λέει αυτό που ακούνε.

Κι επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, ας ελπίσουμε πως αυτό που έγινε θα τους αποθυμοποιήσει στα μάτια των παιδιών που τους ακούνε φανατικά και είναι τα είδωλά τους.

Καίτη», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Καίτη Γαρμπή.

Καίτη Γαρμπή Mad VMA