«Γι’ αυτό που υπέστη η Παπαρίζου...» - ''Καταπέλτης'' ο Ρουβάς για την ακραία συμπλοκή στα Mad Vma

Στο πλευρό της τραγουδίστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Γι’ αυτό που υπέστη η Παπαρίζου...» - ''Καταπέλτης'' ο Ρουβάς για την ακραία συμπλοκή στα Mad Vma

Το τραγικό σκηνικό, που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης 22/6 στην απονομή βραβείων Mad, έφερε σε δύσκολη θέση τόσο τους παρευρισκόμενους αλλά και όσους έμαθαν τα βίαια σκηνικά, που διαδραματίστηκαν σε δημόσιο και γιορτινό χώρο.

Η Έλενα Παπαρίζου ήταν ένα από τα άτομα, που ήταν πολύ κοντά στον καβγά και έντρομη προσπάθησε να ξεφύγει από όλο αυτό. Με την εικόνα λοιπόν, της τραγουδίστριας λυπήθηκαν πολλοί και έσπευσαν να την υπερασπιστούν, ανάμεσα σε αυτούς και ο Σάκης Ρουβάς, που πήρε το μέρος της δημόσια με ένα post στο instagram.

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά μετά το βίαιο περιστατικό στα βραβεία Μad

«Χθες το βράδυ πόνεσε η καρδιά μου βλέποντας όλα αυτά που συνέβησαν στα βραβεία του MAD… Πόνεσε η καρδιά μου γι’ αυτό που υπέστη η αγαπημένη μου Έλενα. Πόνεσε η καρδιά μου για τους χιλιάδες θεατές, μικρούς και μεγάλους, που βρισκόταν στο κοινό και που πήγαν εκεί ψάχνοντας λίγη χαρά και έκφραση μέσα από τη μουσική.

Πόνεσε η καρδιά μου για τα ίδια τα βραβεία και τον θεσμό που τόσο πολύ αγαπώ, έχοντας βρεθεί εκεί αμέτρητα βράδια επικοινωνώντας με τον κόσμο τη μουσική μου. Η μουσική ενώνει τους ανθρώπους, γεφυρώνει τους λαούς και τους πολιτισμούς. Έχει τη δύναμη να συγκινεί τα πλήθη και να τα φέρνει κοντά. Η βία, όπως και η κουλτούρα της βίας, δεν έχει θέση σε μια γιορτή μουσικής αλλά ούτε και στην κοινωνία».

Ρουβάς - Βραβεία Μad

Η επίσημη ανακοίνωση της Panik Records μετά τον ασύλληπτο καυγά μεταξύ Snik και Light

Κανείς δεν περίμενε ότι θα γίνει χαμός στα φετινά βραβεία MAD αλλά ο Snik και ο Light τους διέψευσαν όλους, καθώς τσακώθηκαν όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η τελετή. Μάλιστα τα MAD ανακοίνωσαν ότι δεν θα παίξουν τα act των τραπερ.

Σε όλο αυτό το πνεύμα η δισκογραφική εταιρεία των καλλιτεχνών, Panik Records εξέδωσε ανακοίνωση, καταδικάζοντας τα γεγονότα.

«H Panik Entertaiment Group καταδικάζει απερίγραπτα και κατηγορηματικά τα θλιβερά επεισόδια στα Mad Video Music Awards χθες. Θεωρεί άδικο, με αφορμή αυτά τα επεισόδια, να επιχειρείται η ενοχοποίηση ενός συγκεκριμένου είδους μουσικής και το σύνολο των καλλιτεχνών που το υπηρετούν.

Η Panik Entertaiment Group τιμά την ελληνική μουσική και προωθεί του Έλληνες καλλιτέχνες ανεξάρτητα από είδος μουσικής που ο καθένας τους υπηρετεί. Αυτό θα συνεχίσει να πράττει».

Panik - MAD VMA