Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

«Ο γιος μου κατάλαβε ότι...» - Το αιχμηρό σχόλιο του Γιώργου Μανίκα για τον άγριο καυγά στα MAD VMA 2022

Η μακροσκελής ανάρτηση

«Ο γιος μου κατάλαβε ότι...» - Το αιχμηρό σχόλιο του Γιώργου Μανίκα για τον άγριο καυγά στα MAD VMA 2022
News 24.06.2022 08:16
Από Youweekly Team

Όλα όσα συνέβησαν στα Mad VMA 2022, ανάμεσα στους τράπερς σχολίασε μεταξύ άλλων και ο Γιώργος Μανίκας. Πολλοί celebrities είναι εκείνοι που κατέκριναν την βία στα βραβεία (δείτε εδώ την ανάρτηση του Σάκη Ρουβά), αλλά ο Μανίκας μίλησε για τον γιο του και τα πρότυπα της νέας γενιάς.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μανίκα για τα Mad VMA 2022

«22 iουνιου 2022 είχαμε την χαρά και τιμή να παραβρεθούμε στην μεγαλύτερη ελληνική γιορτή του τραγουδιού!!! Οι κορυφαίοι τραγουδιστές, ερμηνευτές τα πιο δυνατά hits,όλη η μουσική βιομηχανία εκεί!!! Δεν το συνηθίζω να τα παρακολουθώ από κοντά. Ο γιος μου όμως, μου ζήτησε να πάμε και να τους δούμε όλους αυτούς που θαυμάζει από κοντά, όπως το κάθε παιδάκι σε αυτή την ηλικία, έχοντας κάποιους πρoτυπο-συμπάθεια, ας το πούμε.

Πολλούς από αυτούς χωρίς κάποιο όμορφο η για κάποιο αξιέπαινο λόγο, ακόμα περισσότερες φορές για άσχημα λόγια συμπεριφορές τραγούδια και βία σωματική-λεκτική. Καιρό τώρα στο σχολείο στο ράδιο στα κανάλια στο YouTube στις συνεντεύξεις ακόμα υπάρχουν θα υπάρχουν και θα μεσουρανούν. Παντού υπάρχουν καθημερινά δίπλα μας καλά και άσχημα πράγματα όμορφες και χάλια συμπεριφορές. Και καλό είναι τα παιδιά μας να τα βλέπουν όλα. Αλλά είναι δικιά μας δουλειά (των γονέων) στο τέλος να τους λέμε ποιος πραγματικά είναι ο καθένας ποια είναι τα πραγματικά πρότυπα και να τους δείξουμε……. το δρόμο. Την κατεύθυνση.

Έχω μάθει στην ζωή μου να δίνω επιλογές, να αφήνω το γιο μου να καταλαβαίνει πολλές φορές πράγματα που ίσως είναι μικρός για να το κάνει, κι όμως με την απλή λογική του όπως όλα τα παιδιά το κάνει με ένα μαγικό παιδικό τρόπο. Εχθές κατάλαβε πολλά χωρίς να χρειαστεί να μιλήσω. Τον βοήθησε να καταλάβει ο ίδιος τι είναι πρότυπο κ τι όχι. Με την συμπεριφορά του ο καθένας έβαλε το εαυτό του εκεί που πρέπει! Από την χθεσινή βραδιά κρατάω ότι μετά από καιρό βρεθήκαμε

Όλοι μαζί ξανά, κρατάω κάποιους τραγουδιστές με ήθος ταλέντο και ταπεινότητα που εξελίχθηκαν κ άλλους που είναι εδώ και χρόνια στην κορυφή σεμνοί και ταπεινοί, κρατάω τα ΚΑΛΑ, τα γέλα, τα ωραία συναισθήματα, τα “ωραία” τραγούδια τους “ωραίους” ανθρώπους, και προχωράμε με το γιο μου προσπαθώντας όχι να αλλάξουμε τους άλλους αλλά, να αλλάξουμε πρώτα εμείς, να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι κρατώντας τα καλά και απομακρύνοντας τα άσχημα και αυτά που δεν μας κάνουν. Δίνοντας πάντα ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΟΜΩΣ και στα μέτρια η άσχημα κάποια στιγμή να αλλάξουν γιατί ΚΑΙ αυτά ΜΠΟΡΟΎΝ ΚΑΙ έχουν το δικαίωμα της εύνοια μας όταν δούμε να το κάνουν!! Καλό καλοκαίρι καλή “μουσική” να έχουμε και φέτος!!!!» έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Μανίκας.

Γιώργος Μανίκας για MAD VMA

Snik - Light: Το χρονικό της κόντρας

Πολλά είναι αυτά που ενώνουν αλλά και χωρίζουν τους δύο τράπερς Snik και Light, που ήρθαν ξανά στο προσκήνιο χθες μετά το άγριο ξύλο που έπαιξαν στην τελετή των βραβείων Mad VMA 2022 . Ο πρώτος παιδί της ATH Records, ο δεύτερος της Capital Music, μοιράζονται και οι δύο την κορυφή της trap σκηνής και είναι επόμενο να υπάρχουν προστριβές μεταξύ τους, αφού πάντα η κορυφή χωράει μόνο έναν. Στο παρελθόν υπήρξαν φίλοι και συνεργάτες, πλέον δεν θέλουν να βλέπουν ο ένας τον άλλο, ούτε ζωγραφιστό. Πως φτάσαμε όμως από εκεί στη χθεσινή μετωπική επίθεση;

Οι δύο καλλιτέχνες πάντως δεν συγκινήθηκαν και ιδιαίτερα από τις παραινέσεις διοργανωτών και τραγουδιστών. Παρά τις συγγνώμες που ακούσαμε on - stage και από τους δύο, μετά τους δύο γύρους που προηγήθηκαν στα καθίσματα των καλλιτεχνών κάτω από τη σκηνή, ακολούθησε και τρίτος γύρος αυτή τη φορά στη φυσούνα του σταδίου, κατά την έξοδό τους.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν πριν κάποιους μήνες, όταν ο Snik ανέβασε βίντεο από την προπόνηση του box, λέγοντας πως άνετα ξαπλώνει κάτω τον Light με δύο χτυπήματα.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκαν σε μηνύματα που είχε στείλει ο Light σε σελίδα blog που ασχολείται με την trap σκηνή στην Ελλάδα και η κόντρα ξεκίνησε! Ο Snik δήλωσε ότι ο Light αναγνωρίζει τη δεύτερη θέση. Τότε ο Light ζήτησε εξηγήσεις από τον Snik και του είπε να λύσουν από κοντά τις διαφορές τους.

Στη συνέχεια ο Snik υποστηρίζει πως πήγε κάτω από το σπίτι του Light αλλά εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ, δε σήκωνε τα τηλέφωνα, ενώ είχε μαζί του και πολλούς ''φίλους'' για συνοδεία. Εν τέλει για να το λύσουν πρότειναν μάχη σε ring και μάλιστα με θεατές και εισιτήριο, ώστε να πάνε τα λεφτά σε φιλανθρωπικό σκοπό. Τελικά η μονομαχία ακυρώθηκε, μιας και δεν ήθελαν να προάγουν την βία σε νέα παιδιά και ανήλικους.

Οι δύο τράπερ έγραψαν στα stories τους:

«Αρχικά να πω ένα συγγνώμη επειδή μας ακολουθούνε και μικρά παιδιά για όλο αυτό το clown fiesta που έγινε εχθές στο Instagram. Σίγουρα δεν θέλω να προμοτάρω τη βία μέσω του Instagram μου, αλλά και μερικές φορές η υπομονή έχει τα όριά της. Τώρα για σένα Light, πάμε anytime να βάλουμε γάντια, κανονικά με εισιτήριο να βγάλεις και εσύ τα λεφτά σου, αφού έχει βαρέσει η ανεργία κόκκινο και να συμφωνήσουμε και το 50% από τα έσοδα να πάει σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό για να βγει και κάτι καλό από όλο αυτό», είπε ο Snik.

«Την επόμενη φορά μην με ξαναπιάσεις στο στόμα σου, είσαι γυναικωτός», είπε σε live του στο Instagram o Light έξω από το σπίτι του Snik. Η κόντρα συνεχίστηκε φυσικά, αλλά δεν είχαμε κάποιο περιστατικό βίας.

Και εκεί που όλα έδειχναν ήρεμα ο Snik εξαπέλυσε κατηγορίες για τον Light με αφορμή το θάνατο του Madclip:

«Ήθελα να παίξω και μποξ μαζί του, να βγάλει και αυτός λεφτά, να βγάλω και εγώ αλλά κάθεται και τρέχει το στόμα του πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Ποιος σε έδιωξε από τη Θεσσαλονίκη; Οι φίλοι σου. Έμενες ένα μήνα στο ΜΕΤ, σε έδιωξαν οι φίλοι σου πάλι. Σε έκαναν μπλε 2-3 φορές οι φίλοι σου πάλι. Ήρθες στην Αθήνα. Έναν χρόνο ο Mad Clip δεν ήξερε ότι είσαι CEO στην Capital, έπαιρνες τα λεφτά του και από όλους και δεν το ήξερε κανένας, ούτε ο φίλος σου.

Στα κανάλια, όταν πήρες 50k followers που έλεγαν ότι έκλαιγες για τον φίλο σου, ήταν ο dj Stephan, δε βγήκες ποτέ να πεις ότι ήταν αυτός και όχι εσύ. Στο νοσοκομείο μετά που ήμασταν ποτέ δεν ήσουν εκεί και μετά που τον κλαίγαμε στο σπίτι φίλου μας. Δε δίνεις τα δικαιώματα στην οικογένεια του Mad Clip και το παίζεις και έχεις τα κάδρα πίσω. Μου βγάζεις με κάδρα πίσω και δε δίνεις στην οικογένειά του τα δικαιώματα; Έτσι είναι οι γκάνγκστερς; Δε δίνεις τα δικαιώματα και τα streams στην οικογένεια του MadClip και μου τον βάζεις σε κάδρα πίσω; Πόσες φορές έχεις φάει ξύλο; Και στο στούντιό μου ξύλο είχες φάει. Δε θέλω να μιλήσω και να γίνω κατίνα τόσο καιρό αλλά το συνεχίζεις», αναφέρει σε story του ο Snik και ακολουθεί το έλα να δεις!

Το μήνυμα του Light για τις κατηγορίες του Snik με αφορμή τον madclip

Το στορυ του Light οπου κατηγορεί τον Snik

Από εδώ λοιπόν ξεκινήσαμε και φτάσαμε στις μπουνιές στο MAD VMA 2022. Ο Light υποστηρίζει ότι όλα ξεκίνησαν από δύο ''βουνά'' προστασίας του SNIK που του επιτέθηκαν ενώ αυτός καθόταν με την κοπέλα του. Στη συνέχεια αφού πήγε στο καμαρίνι του , βγήκε έξω και επιτέθηκε με γροθιές στον Snik για να ακολουθήσει ο χαμός που παρακολουθήσαμε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Mad Vma 2022: «Ένιωσα ντροπή που το έβλεπα» - Ξέσπασε η Ελένη Μενεγάκη με τον καυγά Light και Snik

«Θρίλερ ζήσαμε...» - Οργισμένη η Καίτη Γαρμπή με τον καυγά του Light και του Snik

Share