«Πέρασε κιόλας ένας χρόνος» - Η συγκινητική ανάρτηση του Τανιμανίδη για την γέννηση των διδύμων

Η φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πέρασε κιόλας ένας χρόνος» - Η συγκινητική ανάρτηση του Τανιμανίδη για την γέννηση των διδύμων

Στιγμές ευτυχίας ζουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα καθώς γιορτάζουν τα πρώτα γενέθλια των διδύμων, Φιλίππα και Αριάνα. Μάλιστα το ζευγάρι ετοίμασε και τούρτα υπερπαραγωγή για να ευχηθεί με τον καλύτερο τρόπο στις κόρες του (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Για τον Σάκη Τανιμανίδη αυτή η ημέρα είναι πολύ ιδιαίτερη καθώς η οικογένεια για εκείνον είναι ο πυρήνας της ζωής και έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν πόσο πολύ ήθελε να γίνει πατέρας.

Η συγκινητική ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλια των διδύμων

Μάλιστα δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του για αυτή την ημέρα και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, αναρτώντας μια πολύ συγκινητική φωτογραφία, ωδή στην πατρότητα.

«Πέρασε κιόλας 1 χρόνος από τη σημαντικότερη μέρα της ζωής μου…τη μέρα που ήρθατε στον κόσμο, Φιλίππα και Αριάνα! Να έχετε μια ζωή καλότυχη, γεμάτη εμπειρίες! Ο μπαμπάς και η μαμά θα είναι για πάντα δίπλα σας, να σας στηρίζουν και να σας καμαρώνουν», έγραψε ο παρουσιαστής.

Τανιμανίδης - Κόρες

Οι αποκαλύψεις για τη βάφτιση των κοριτσιών

Εδώ και λίγο καιρό, η Χριστίνα Μπόμπα και ο αγαπημένος της σύζυγος, Σάκης Τανιμανίδης, ετοιμάζουν την βάφτιση των δύο υπέροχων κοριτσιών τους. Τα δίδυμά τους θα πάρουν τα ονόματα Φιλίππα και Αριάννα και έτσι το πρωί της Τρίτης (14/6), η εκπομπή Happy Day αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το μυστήριο.

Με την εκπομπή συνδέθηκε ο Πέτρος Νάζος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε από τη μία για τη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στη Μύκονο και από την άλλη για τη βάφτιση των διδύμων αποκαλύπτοντας πως το μυστήριο πρόκειται να γίνει στο νησί των Ανέμων.

Οι δυο τους έχουν νοικιάσει μία βίλα για όλο το καλοκαίρι και κάνουν τις ετοιμασίες τους για την βάφτιση των παιδιών τους. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ούτε ποιοι θα είναι οι νονοί των παιδιών ούτε σε ποια εκκλησία θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο.