«Παναγία μου, Χριστέ μου» - "Πάγωσε" ο Παπαδάκης με αυτό που είδε στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα

Μεγάλη συγκίνηση στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Παναγία μου, Χριστέ μου» -

Μια πολύ μεγάλη έκπληξη είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη σήμερα το πρωί (Παρασκευή 24/6) στον αέρα της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα. Η συγκίνηση ήταν επίσης μεγάλη, μόλις είδε την έκπληξη ο παρουσιαστής.

«Μου είχες υποσχεθεί ορισμένα πράγματα. Μου είχες υποσχεθεί μια έκπληξη», είπε ο Παπαδάκης, με την Χρύσα Φώσκολου να απαντά: «Σου έχω υποσχεθεί μια έκπληξη και ήρθε η ώρα. Για κοίτα λίγο από ‘κει».

«Παναγία μου, Χριστέ μου», αναφώνησε βλέποντας τη Μαίρη Χρονοπούλου να μπαίνει στο πλατό με ανοιχτή την αγκαλιά της, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, μετά το πρόβλημα με την υγεία της.

Η έκπληξη της Χρονοπούλου στον Παπαδάκη

Για ποιο λόγο ήταν εξαφανισμένη η Χρονοπούλου

Στον δημοσιογράφο Λάζο Μαντικό και το debater.gr μίλησε το πρωί της Τρίτης 19/4 η Μαίρη Χρονοπούλου, αναφορικά με την πορεία της υγείας της και τους λόγους που χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προοδευτικά καλύτερα. Είμαστε ακόμη στο ψάξιμο. Δεν είμαι βαριά άρρωστη. Για όνομα του Θεού. Απλά έχω μερικά κατάλοιπα από τις περιπέτειες της υγείας μου και από το πολύ κάπνισμα. Έχω αναπνευστικό πρόβλημα. Μετά έχω την καρδούλα μου από τις πολλές ναρκώσεις που έχω υποστεί τα τελευταία 20 χρόνια. Προσπαθώ να συνέλθω».

Αναφορικά με το αν τα γυρίσματα για τη σειρά: «Έτερος Εγώ» ευθύνονται για την κατάσταση της ξεκαθάρισε: «Πώς κακοποιήθηκε η ασθένεια μου 8-9 μέρες μετά από τα Μέγαρα που είχα γύρισμα. Ότι έφταιξαν τα γυρίσματα του “Έτερος Εγώ”; Μα είναι απαράδεκτο. Ποιος έγραψε αυτή την ανοησία; Πέρασα υπέροχα και βασιλικά στα γυρίσματα και είχα μεγάλη χαρά που συμμετείχα».

Σε ερώτηση του αν φοβάται τον θάνατο, απάντησε χαρακτηριστικά: «Το μόνο που δε φοβάμαι. Είμαι έτοιμη για τη μετάβαση, πολύ έτοιμη από καιρό».