«Χιούμορ με βία και όπλα δεν κάνεις!» - Πυρ και μανία το πλατό της Καινούργιου με τον Σεφερλή

Άναψε φωτιές με τις δηλώσεις του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Χιούμορ με βία και όπλα δεν κάνεις!» - Πυρ και μανία το πλατό της Καινούργιου με τον Σεφερλή

Το άκρως κακό και φορτισμένο κλίμα στα βραβεία Mad επιχείρησε διακωμωδήσει για να ελαφρύνει την κατάσταση ο Μάρκος Σεφερλής, ωστόσο μάλλον κατάφερε το αντίθετο καθώς το πρωί της Παρασκευής 24/6 στον αέρα του Super Κατερίνα η Χρύσλα Γεωργακοπούλου εμφανίστηκε ενοχλημένη, και τόνισε ότι θα ήθελε άλλη αντιμετώπιση από εκείνον καθότι πατέρας.

Απίστευτο σκηνικό για τις δηλώσεις του Σεφερλή σχετικά με το γεγονός

«Αυτό που είδα είναι τραγικό. Χιούμορ με βία και όπλα δεν κάνεις» είπε η δημοσιογράφος. «Αυτός ο εξαίρετος γονιός έπρεπε να ανέβει πάνω και να το καταδικάσει. Από τον Μάρκο που ξέρω και σέβομαι απαιτώ να ανέβει και να καταδικάσει αυτά που συνέβησαν. Εμένα με ενοχλεί».

Ο Light μέσα από νέες δηλώσεις του ξεμπροστιάζει την παραγωγή των Mad VMA

Από το βράδυ της Τετάρτης 24/6 έχει ξεκινήσει ένα τεράστιο θέμα, με αφορμή τις σκηνές ντροπής που διαδραματίστηκαν στα μουσικά βραβεία Mad, όταν ο Light και ο Snik πιάστηκαν στα χέρια και διαδραματίστηκαν βίαια και πολύ άσχημα γεγονότα, τα οποία οδήγησαν πολλούς καλλιτέχνες να αποχωρήσουν, όπως η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα.

Ανάμεσα στα άτομα που μπλέχτηκαν, ακούστηκε και το όνομα του τράπερ Trannos, ο οποίος δεν βραβεύτηκε μετά από το σκηνικό, ωστόσο μέσω αναρτήσεων του ο Light, ξεκαθάρισε το πως ξεκίνησε όλο αυτό, γιατί ακούστηκαν διάφορα και ο καθένας επιρρίπτει τις ευθύνες αλλού, πως ο παραπάνω καλλιτέχνης δεν είχε καμία σχέση με το συμβάν αλλά και πολλά άλλα...

O δημοφιλής τράπερ, που ζήτησε συγγνώμη λίγο μετά το απίστευτο συμβάν, μεταξύ άλλων ανέφερε προς τις πρωινές εκπομπές που σχολίασαν το γεγονός, πως καλύτερα θα ήταν να κάνουμε καλύτερη έρευνα για το συμβάν όταν μιλάμε δημόσια, ζήτησε συγγνώμη από την Έλενα Παπαρίζου αλλά ρίχνει και τα καρφιά του στην διοργάνωση.

Ο Light μέσα από νέες δηλώσεις βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Ο Light μέσα από νέες δηλώσειςΟ Light βάζει τα πράγματα στη θέση τους