«Δεν με νοιάζει σε ποια δισκογραφική είναι, να τους αποβάλλουν» - Τα νέα "πυρά" της Καινούργιου για το συμβάν στα Mad

«Με το που τελειώσει όλη αυτή η ιστορία, τελειώνουν αυτοί!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν με νοιάζει σε ποια δισκογραφική είναι, να τους αποβάλλουν» - Τα νέα

Μετά τις απαντήσεις των δύο τράπερ στα social media, οι οποίοι όπως φαίνεται έδωσαν και συνέχεια αντί να σταματήσουν την κατάσταση που ήδη κρέμεται από μία κλωστή, σε νέο ξέσπασμα προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 24/6 η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα, η οποία λίγες ώρες πριν σε έξαλλη κατάσταση καταδίκασε τα γεγονότα, μίλησε ξεκαθαρίζοντας την θέση της για το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα με αυτά τα δύο πρόσωπα στην εκπομπή της.

Το νέο ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου

«Με το που τελειώσει όλη αυτή η ιστορία, τελειώνουν αυτοί. Δεν ξαναπαίζουμε τίποτα, ούτε τραγούδια τους, ούτε τις σχέσεις τους, ούτε τις κοπέλες τους, τίποτα. Δεν πουλάνε καν» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνέχισε: «Άκουσα κάπου που τους είπαν καλά παιδιά. Αυτό δεν σημαίνει “καλά παιδιά” και πραγματικά αν έχουν έστω και λίγο μυαλό είναι ανεπίτρεπτο να το κάνουν αυτό. Εγώ δεν κάνω δημόσιες σχέσεις εδώ και δεν με νοιάζει σε ποια δισκογραφική εταιρεία είναι τα παιδιά, αλλά καλό θα ήταν ή να τους μιλήσουν ή να τους αποβάλλουν τελείως».

Πυρ και μανία το πλατό με τον Σεφερλή

Λίγο αργότερα στον αέρα της εκπομπής η Χρύσλα Γεωργακοπούλου εμφανίστηκε ενοχλημένη με τον Μάρκο Σεφερλή, που επιχείρησε διακωμωδήσει το συμβάν για να ελαφρύνει την κατάσταση ,και τόνισε ότι θα ήθελε άλλη αντιμετώπιση από εκείνον καθότι πατέρας.

Απίστευτο σκηνικό για τις δηλώσεις του Σεφερλή σχετικά με το γεγονός

«Αυτό που είδα είναι τραγικό. Χιούμορ με βία και όπλα δεν κάνεις» είπε η δημοσιογράφος. «Αυτός ο εξαίρετος γονιός έπρεπε να ανέβει πάνω και να το καταδικάσει. Από τον Μάρκο που ξέρω και σέβομαι απαιτώ να ανέβει και να καταδικάσει αυτά που συνέβησαν. Εμένα με ενοχλεί».