«Οι τράπερ με τους μπράβους τους...» - Ο λόγος που η Καίτη Γαρμπή παρέμεινε στα MAD VMA

Παρά τον άγρια καυγά Light - Snik

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Οι τράπερ με τους μπράβους τους...» - Ο λόγος που η Καίτη Γαρμπή παρέμεινε στα MAD VMA

Στα MAD παρέμεινε η Καίτη Γαρμπή παρά τα όσα έγιναν μεταξύ Light και Snik, σε αντίθεση με πολλούς τραγουδιστές που έφυγαν αμέσως, όπως η Έλενα Παπαρίζου.

Η γνωστή τραγουδίστρια έσπευσε να ξεκαθαρίσει ωστόσο τον λόγο που την έκανα μείνει στο στάδιο και όχι να φύγει και αυτός ήταν γιατί έπρεπε να παραλάβει το τιμητικό βραβείο.

Ο λόγος που η Καίτη Γαρμπή παρέμεινε στα MAD VMA

Η Καίτη Γαρμπή λοιπόν δημοσίευσε στο Twitter της ένα tweet, στο οποίο έγραψε χαρακτηριστικά: «Εγώ ήμουν εκεί για να πάρω ένα τιμητικό βραβείο από σας που μου το δώσατε για την καλλιτεχνική μου προσφορά 30+ χρόνων. Γι αυτό έμεινα. Οι τράπερ με τους μπράβους τους έπρεπε να φύγουν κι όχι κάποιος από μας».

Νωρίτερα, η Καίτη είχε δημοσίευσε μια ανακοίνωση στο Instagram όπου τόνιζε τη δυσαρέσκειά της για όσα διαδραματίστηκαν στα MAD VMA (δείτε την εδώ).

Η Καίτη Γαρμπή παρέμεινε στα μουσικά βραβεία μετά την συμπλοκή και όπως αποκάλυψε ο λόγος δεν είναι άλλος από το τιμητικό βραβείο που έπρεπε να παραλάβει. Πριν λίγες ώρες η τραγουδίστρια έγραψε το εξής μήνυμα στο Twitter, το οποίο δικαίως έγινε viral

«Άρχισαν να τρέχουν, να ουρλιάζουν...» - Οι σοκαριστικές περιγραφές της Κορομηλά για τον καβγά στα Mad Vma

Η απονομή των βραβείων Mad 2022 ξεκίνησε με πολύ γιορτινό κλίμα, όμως η γνωστή πλέον συμπλοκή ανάμεσα σε SNIK και Light έμελλε να ανατρέψει όλη τη βραδιά, βάζοντας σε κίνδυνο πολλούς από τους παρευρισκόμενους αλλά και τους συντελεστές του event.

Ανάμεσα στα λαμπερά πρόσωπα, που θα παρέδιδαν βραβείο ήταν και η Ρούλα Κορομήλα, η οποία αποδοκίμασε φανερά το γεγονός και μάλιστα μέσα από τις δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη 23/6 από το δελτίο ειδήσεων του mega,δήλωσε πως τέτοιες συμπεριφορές θα πρέπει να καταδικάζονται και πως αν κάποιος έπρεπε να αποχωρήσει από τη βραδιά, θα ήταν οι διαπλεκόμενοι.

«Είδα τον κόσμο έντρομο. Άκουσα τις φωνές, άρχισαν να τρέχουν, να ουρλιάζουν, να φωνάζουν. Οι καλλιτέχνες ήταν σοκαρισμένοι. Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένη με όσα έγιναν χθες και πολύ θυμωμένη, γιατί δείχνουν ανεκτικότητα σε συμπεριφορές που προβάλουν βία, σεξισμό και παρεμβατικότητα», δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά.

«Δεν είμαι αφοριστική με κανένα είδος μουσικής, ούτε θέλω να τσουβαλιάσω τους καλλιτέχνες που το εκπροσωπούν. Είμαι αφοριστική σε τέτοιες βίαιες συμπεριφορές», συμπλήρωσε μιλώντας στο Mega.

Έχοντας διανύσει 35 χρόνια πορείας η Ρούλα Κορομηλά δεν έχει έρθει ποτέ ξανά αντιμέτωπη με παρόμοιο περιστατικό.

«Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να κυκλοφορούν με 15, που δεν ξέρω πως να τους αποκαλέσω… Συνοδούς; Μπράβους; Και να συμπεριφέρονται σαν συμμορίες. Παλιά υπήρχε πάντα σεβασμός, κατανόηση και εκτίμηση από τον ένα προς τον άλλο, ανεξάρτητα από προσωπικούς ανταγωνισμούς. Αυτό που αντίκρυσα χθες με θλίβει και πραγματικά με θυμώνει αφάνταστα».