Είχε φτάσει μια ανάσα πριν τον γάμο - Η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Γενικά το πήγαινα πολύ γρήγορα, αλλά..»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Είχε φτάσει μια ανάσα πριν τον γάμο - Η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος - ο οποίος πρόσφατα εκνευρίστηκε με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο- παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής “Love it” , η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 24/6. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο “The Bachelor”, στα τηλεοπτικά του σχέδια, στην οικογένειά του, αλλά και στην προσωπική του ζωή. Μάλιστα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε και μία αποκάλυψη για το παρελθόν του.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Βασιλάκου

«Το 2008 κοντέψαμε να χάσουμε τον πατέρα μου. Καθώς οδηγούσε το μηχανάκι του, έπαθε ανεύρυσμα, γιατί είναι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και επειδή ήθελε να πολύ δοτικός με τους συνδημότες τους, όλη αυτή η πίεση του δημιούργησε αυτό. Όταν είσαι πολύ ευαίσθητος και θέλεις να βοηθήσεις δεν μπορείς να ασχοληθεί με την πολιτική», εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Βασιλάκος για τον πατέρα του.

Όσον αφορά το σύμφωνο συμβίωσης που είχε κάνει με πρώην σύντροφό του, ο Παναγιώτης Βασιλάκος είπε: «Έχω φτάσει κοντά στον γάμο και καλύτερα που δεν έγινε. Είχα κάνει σύμφωνο συμβίωσης και γενικά το πήγαινα πολύ γρήγορα, αλλά καλύτερα που δεν έγινε. Μέσα σε ένα χρόνο έγιναν όλα αυτά».

«Ταξίδεψα στη Ρουμανία για να στηρίξω την πρώην σύντροφό μου όταν έχασε τον πατέρα της», πρόσθεσε στο τέλος.

«Για να παρουσιάσω κοπέλα μου...»

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε τον Παναγιώτη Βασιλάκο - ο οποίος πρόσφατα έπεσε θύμα απάτης - σε γνωστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 3/5. Ο πρώην bachelor αποφάσισε να μιλήσει για την προσωπική του ζωή ενώ ξεκαθάρισε πως είναι ελεύθερος. Παράλληλα αναφέρθηκε και στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα και τη συμμετοχή του στο «Asia Express».

Μάλιστα παραδέχτηκε ότι η συζητήσεις που έκανε με την παραγωγή για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή «Asia Express» δεν ευδοκίμησαν. «Υπήρξαν συζητήσεις, είμαι ανοιχτός, πάντα συζητάω. Αν δεν έκατσε, είναι για καλό. Δεν προχωρήσαμε σε περαιτέρω συζητήσεις ελπίζω να ζευγάρια που θα πάνε να περάσουν καλά».

Αυτό το διάστημα δουλεύει πάνω σε μία καινούρια ιδέα που του ταιριάζει πολύ. Όπως είπε, ακύρωσε τα πλάνα του για ταξιδιωτική εκπομπή, καθώς συνειδητοποίησε ότι υπάρχει πληθώρα τέτοιων εκπομπών στην ελληνική τηλεόραση.

«Η τηλεόραση είναι πνιγμένη από ταξιδιωτικές εκπομπές και το συζήτησα με εταιρεία που το είχα συνεργαστεί και στο παρελθόν και νομίζω πως δεν θα είχε επιτυχία. Αυτό που ετοιμάζω τώρα μου ταιριάζει πολύ».

Στη συνέχεια αποφάσισε να αλλάξει πορεία πλεύσης και να απαντήσεις στις ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή. «Έχω χωρίσει εδώ και καιρό. Για να παρουσιάσω δεν θα χωρίσω σε έναν δύο μήνες και επειδή δεν ένιωθα ότι ήμουν σίγουρος γι΄ αυτό δεν την παρουσίασα. Το έκανα για να την προστατέψω».