«Στο act της Τάμτα, είδαμε...» - Η Naya αποκαλύπτει πώς βίωσε το σκηνικό στα MadVma 2022

«Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Στο act της Τάμτα, είδαμε...» - Η Naya αποκαλύπτει πώς βίωσε το σκηνικό στα MadVma 2022

Η Naya βρέθηκε στα φετινά βραβεία Mad Vma και είδε μπροστά στα μάτια να εκτυλίσσεται το περιστατικό με τον καβγά των τράπερς Light και Snik . Η ίδια μίλησε την παρασκευή 24/6 στην εκπομπή T-Live και περιέγραψε τα όσα έζησε από κοντά - όπως και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες.

Οι δηλώσεις της Naya για το σκηνικό στα MadVma 2022

«Έχω συμμετάσχει τέσσερις φορές στα βραβεία MAD και ξέρω ότι είναι μια δουλειά πολλών μηνών τόσο για την παραγωγή όσο και για τους καλλιτέχνες. Όσες φορές έχουμε δει τα βραβεία, δεν έχουν υπάρξει ποτέ τέτοια γεγονότα. Ξεκίνησα από το κόκκινο χαλί όπου όλα ήταν άψογα και στη συνέχεια μπήκα στο στάδιο για να παρακολουθήσω τη συνέχεια της βραδιάς και πραγματικά είδα ένα stage τεράστιο που με εντυπωσίασε» ανέφερε αρχικά η Naya και συνέχισε:

«Στο act της Τάμτα, είδαμε να γίνεται μια συμπλοκή. Δεν καταλάβαμε στην αρχή τι ακριβώς συνέβη. Στη συνέχεια είδαμε τον Light και τον Snik να τσακώνονται, όχι ακριβώς τους δυο τους, αλλά τους δυο τους συνοδούς τους περισσότερο. Επιτέθηκαν στον Light αρχικά και οι άνθρωποι της παραγωγής προσπάθησαν να τους απομακρύνουν. Τους απομάκρυναν και όπως έφτιαχναν τις καρέκλες για να ξανακαθίσουν οι καλλιτέχνες, βάλανε μέσα πάλι κάποιους τράπερς χωρίς συνοδούς. Είχε κάτσει και ο Snik με την κοπέλα του και βλέπουμε τον Light να μπαίνει ήρεμος. Με το που πλησιάζει τον Snik, αρχίζει να τον γρονθοκοπεί και να γίνεται μια τεράστια συμπλοκή. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα, μεγάλη λύπη. Είναι πολύ λυπηρό καλλιτέχνες να στηρίζουν βία. Φανταστείτε πόσο άσχημα μπορεί να ένιωσαν οι καλλιτέχνες που ήταν δίπλα. Είδα την κυρία Παπαρίζου με τα μάτια μου να τρέχει για να σωθεί».

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Γιώργου Λιάγκα

Ο καβγάς του Light με τον Snik έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις εδώ και λίγα εικοτιτετράωρα, και το κύμα αγανάκτησης αλλά και καταδικασμού των όσων συνέβησαν είναι τεράστιο τόσο από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως οι δηλώσεις της κορυφαίας Μαρίας Φαραντούρη, όσο και από εκείνον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Η πλειοψηφία όσων σχολίασαν το περιστατικό, υποστήριξαν πως εκείνοι θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον χώρο, ωστόσο αυτό δεν συνέβη, και έτσι ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής 24/6 στο Πρωινό, το λόγο που κάτι τέτοιο δεν έγινε πραγματικότητα.

«Επειδή όλοι ρωτούν γιατί δεν τους έδιωξαν, θα ακουστεί για πρώτη φορά. Είπα να μην το πω αλλά… Έγινε προσπάθεια από τους διοργανωτές, τους φώναξαν και τους δύο αλλά και τους ανθρώπους που ήταν μαζί τους και τους είπαν ότι πρέπει να αποχωρήσουν. Δεν αποχώρησαν.

Εγώ χθες δεν το είχα σαν ρεπορτάζ. Χθες για άλλο πράγμα τσακωθήκαμε γιατί είπες ότι κάνω δημόσιες σχέσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.