«Έχει πάει σε Νταφοσχολή και τα έχει μελετήσει καλά» - Οι σπόντες του Τριαντάφυλλου για τον Μαρτίκα

Άκρως αποκαλυπτικός ο τραγουδιστής

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Έχει πάει σε Νταφοσχολή και τα έχει μελετήσει καλά» - Οι σπόντες του Τριαντάφυλλου για τον Μαρτίκα

Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Ανοιχτά” με την Αννίτα Πάνια το βράδυ της Πέμπτης 23/6.Ο τραγουδιστής παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε έξω από τα δόντια για όλους και για όλα, όπως άλλωστε συνηθίζει.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δική του εμπειρία στο Survivor αλλά και στον Σπύρο Μαρτίκα (δείτε εδώ το ποσό με το οποίο αποχώρησε) λέγοντας πως του μοιάζει και ακολουθεί τα βήματά του. Μάλιστα ο γνωστός τραγουδιστής στάθηκε αρκετά στην «κόντρα» με τον Νίκο Μουτσινά.

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για τον Μαρτίκα

«Σε ριάλιτι πήγαμε, μερικοί παίκτες δεν το κατάλαβαν, νομίζανε ότι πήγαμε σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ρε, μάστορα αν θέλω να δω κάποιον να παίζει, δεν θα δω εσένα να παίζεις στο Survivor. Σε ριάλιτι πήγες και γι’ αυτό σε πετσόκοψε ο κόσμος και έφυγες», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Οι χαρακτήρες στο δικό μας Survivor ήταν Τσάμπιονς Λιγκ. Είχε γίνει καλή δουλειά, ωραίο κάστινγκ. Το “έλεγαν” και τα νούμερα. Δεν είναι όπως το φετινό. Ο Ντάφυ του φετινού Survivor είναι ο Μαρτίκας, ο οποίος έχει πάει σε Νταφοσχολή και τα έχει μελετήσει καλά».

Ο Τριαντάφυλλος έριξε πυρά κατά του Νίκου Μουτσινά

«Πάμε να κάνουμε εκπομπή μεσημεριανή να είμαστε απέναντι από τον Μουτσινά! Να τον πετσοκόψουμε για να βάλει μυαλό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Όταν η παρουσιάστρια έδειξε την έκπληξη της για την ατάκα του καλεσμένου της, εκείνος επέμεινε… «Γιατί τον αγαπάς; Αυτός σε αγαπάει; Που το ξέρεις; Που το ξέρεις; Να, βλέπεις, αυτό το λάθος κάνεις! Και επειδή στο έχω πει, τι; Στο έχει αποδείξει με πράξεις; Ποια πράξη καλή σου έκανε o Νίκος Μουτσινάς που το απέδειξε;

Ήρθε σε μια εκπομπή στην οποία παρουσιάστρια είναι η Αννίτα Πάνια, την οποία θα την δει ο κόσμος, από την οποία θα κάνει διαφήμιση στον εαυτό του και από την οποία θα επωφεληθεί. Το θέμα είναι να κάνει κάτι που να μην το ξέρει ο κόσμος. Να κάνει κάτι από πίσω.

Εντάξει; Τελειώσαμε τώρα Μουτσινά; Και αν θες κράξε με στην εκπομπή σου… Μπαμ, μπαμ, μπαμ και φιλάκια», σχολίασε κυνικά ο Τριαντάφυλλος.