«Ο Καραπάνος ''έφυγε'' ευτυχισμένος» - Η συγκινητική ανάρτηση του Λάζαρου Γεωργακόπουλου για το τέλος του ρόλου του στο Σασμό

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ο Καραπάνος ''έφυγε'' ευτυχισμένος» - Η συγκινητική ανάρτηση του Λάζαρου Γεωργακόπουλου για το τέλος του ρόλου του στο Σασμό

Ο Σασμός αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα σίριαλ της φετινής σεζόν, το οποίο όμως σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του (δείτε εδώ ποιο θα είναι το φινάλε).Οι εξελίξεις εντωμεταξύ είναι καταιγιστικές και όσα ξέρουμε για τους κεντρικούς ρόλους διαρκώς ανατρέπονται.

Ο Καραπάνος είναι μια από τις φιγούρες, που έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο ηθοποιός που τον υποδύεται είναι ένα από τα πρόσωπα που κατάφεραν να ξεχωρίσουν τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στη σειρά.

Πριν λίγες ημέρες όμως, ο ηθοποιός ολοκλήρωσε τι εμφανίσεις του την σειρά αφού ο τηλεοπτικός Καραπάνος ξεψύχησε στο νοσοκομείο και το τέλος του ήταν αρκετά συγκινητικό. Μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram θέλησε να δώσει το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

Η ανάρτηση του Λάζαρου Γεωργακόπουλου για τον τηλεοπτικό Καραπάνο

Έτσι, δημοσίευσε μία ανάρτηση με τη συγκινητική λεζάντα: «Καραπάνος: ''Τι σημασία έχει η τόση εξουσία, η τόση δύναμη αν δεν έχεις στην ζωή σου αγάπη! Ο Καραπάνος ''έφυγε'' ευτυχισμένος, όχι μόνο γιατί βρήκε τον γιό του αλλά και γιατί εισέπραξε τεράστια αγάπη από όλους σας! Σας ευχαριστούμε και οι δύο όλους για όλα αυτά που ζήσαμε! Λάζαρος»

ανάρτηση καραπανος σασμος

Το spoiler του Λάζαρου Γεωργακόπουλου για τον ρόλο του στο Σασμό

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος μίλησε την Τετάρτη 1/6 στο ''Στούντιο 4'' για την προσωπική του ζωή και σχετικά με τη σειρά αποκάλυψε πως στα επόμενα επεισόδια θα συμβεί κάτι πολύ δραματικό στον ήρωα του μιας και παίζει πολύ ριψοκίνδυνα παιχνίδια.

«Στο ρόλο μου θα γίνει κάτι δραματικό και αυτό είναι το ωραίο στον ρόλο μου. Σε αυτή τη ζωή, ενός ισοβίτη, ο οποίος έχει ασχοληθεί με το έγκλημα, υπάρχει κάτι το οποίο το βγάζει μία πλευρά η οποία είναι πολύ όμορφη. Είναι ένας άνθρωπος υπερευαίσθητος, σε σχέση με αυτό το θέμα», είπε αρχικά ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.