Ξανά στο δικαστήριο για την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη η Μίνα Αρναούτη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξανά στο δικαστήριο για την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη η Μίνα Αρναούτη

Με μια φωτογραφία που δημοσίευσε, η Μίνα Αρναούτη αποκάλυψε πως έλαβε κλήση για να παραστεί σε νέα δίκη για το τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη τον Φεβρουάριο του 2016, από το οποίο έχει ακόμα στο σώμα της σημάδια και ουλές.

Η ίδια λοιπόν πριν μερικές ώρες ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως θα βρεθεί στη δικαστική αίθουσα για τους μάρτυρες που μήνυσε.

Ξανά στο δικαστήριο για την υπόθεση Παντελίδη η Μίνα Αρναούτη

«Ημερομηνία για τη δίκη με τους μάρτυρες που μηνύσαμε, όπου εμφανίστηκαν 5 χρόνια μετά το ατύχημα και το δικαστήριο έκρινε όψιμους. Δεν βαριέμαι ποτέ», έγραψε χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη, δημοσιεύοντας ένα σχετικό έγγραφο από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ξανά στο δικαστήριο για την υπόθεση Παντελίδη η Μίνα Αρναούτη

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Μίνας Αρναούτη - «Εννοείται ότι ο Παντελής Παντελίδης ήταν...»

Η Μίνα Αρναούτη παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend, περίπου 6 χρόνια μετά το τροχαίο που κόστισε την ζωή του Παντελή Παντελίδη. Η κοπέλα πέρασε πάρα πολλούς δύσκολους μήνες, καθώς χρειάστηκε να μείνει αρκετό διάστημα μέσα στο νοσοκομείο μέχρι να γίνουν τα απαραίτητα χειρουργεία.

Η Μίνα έχει δεχτεί πολλές επιθέσεις στα social media, καθώς για πολύ καιρό την κατηγορούσαν για το δυστύχημα, παρόλο που η ίδια δεν είχε πει ούτε μια κακή κουβέντα για τον τραγουδιστή.

«Δεν δουλεύω, περνάω πολύ χρόνο στο σπίτι, ασχολούμαι με τη γυμναστική, με το διάβασμα, θα δώσω για πτυχίο στα αγγλικά. Κοιμάμαι και ξυπνάω νωρίς. Σίγουρα τα τελευταία χρόνια έχω φιλοσοφήσει τη ζωή μου, γιατί όταν σου συμβαίνει κάτι τόσο δραματικό, αλλάζουν πολλά πράγματα θέλοντας και μη. Κάποιοι που ήταν κοντά μου πριν, δεν έμειναν. Έβλεπα εχθρούς μετά το ατύχημα γιατί δεχόμουν τόσο πόλεμο και υπήρχε τέτοια εμπάθεια που όποιος και να με πλησίαζε, αισθανόμουν ότι θέλει το κακό μου» ανέφερε αρχικά.

«Το στήριγμά μου ήταν η μητέρα μου και μόνο, τα τελευταία έξι χρόνια. Το μεγαλύτερο βάρος έχει πάει σε εκείνη. Κανένας φίλος δεν μπορεί να το στηρίξει αυτό. Ήμουν πεντέμισι μήνες στο νοσοκομείο, η μαμά μου άφησε τη δουλειά της στην Μυτιλήνη. Κανείς δεν λυπήθηκε τη μάνα μου.

Δεν ήμουν ποτέ κατηγορούμενη, εννοείται ότι ο Παντελής ήταν πολύ αγαπητός και φίλος μου, δεν θα πω ποτέ κάτι κακό για εκείνον, όμως εγώ τι έφταιγα που πήγα στο νοσοκομείο και τα άκουγα όλα αυτά; Με πλήγωσε που προσπαθούσαν να βγάλουν μια εικόνα για μένα ότι είμαι ανήθικη. Μέχρι και σήμερα προσπαθούν να πατήσουν πάνω σε αυτό» τόνισε.