«Εμείς συνεχίζουμε μέχρι 8 Ιουλίου» - Οι δηλώσεις της Τζώρτζιας Γεωργίου για το μέλλον του Breakfast@Star

Όσα είπε στην κάμερα του Χαμογέλα και πάλι

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Εμείς συνεχίζουμε μέχρι 8 Ιουλίου» - Οι δηλώσεις της Τζώρτζιας Γεωργίου για το μέλλον του Breakfast@Star

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» συνάντησε τη Τζώρτζια Γεωργίου, η οποία παραχώρησε δηλώσεις το Σάββατο 25/6. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και μίλησε για το μέλλον της πρωινής εκπομπής του STAR, Breakfast@Star.

Οι δηλώσεις της Τζώρτζιας Γεωργίου για το μέλλον του Breakfast@Star

«Δεν έχω κάτι να σου πω για το μέλλον της εκπομπής. Δεν κάναμε δοκιμαστικά. Δεν είχαμε ενημερωθεί ότι έρχονται αυτοί οι άνθρωποι για δοκιμαστικά. Ήρθαν άνθρωποι, αλλά στο πλαίσιο της παρέας. Μου έχει τύχει και εμένα σε μια εκπομπή να μου πουν έλα να κάτσεις στην παρέα χωρίς να ξέρω δοκιμαστικό. Δεν έχω ακούσει ότι δε θα συνεχίσουν η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς. Εμείς συνεχίζουμε μέχρι 8 Ιουλίου», είπε η Τζώρτζια Γεωργίου - η οποία πρόσφατα απουσίασε από την εκπομπή για λόγους υγείας.

Απαντώντας στο σενάριο να αναλάβει το πρωινό του καναλιού η Φαίη Σκορδά η ίδια είπε: «Η Φαίη φεύγει από τον ΑΝΤ1; Κρίμα, μου αρέσουν με το Γιώργο, μου αρέσει που υπάρχει αυτή η κόντρα μεταξύ τους. Εγώ συνεχίζω με όποιον φέρει το Star. Δεν ξέρω αν η Ελίνα κι ο Γιώργος φεύγουν. Εγώ πέρασα καταπληκτικά μαζί τους. Είναι σχετικό αν είναι λίγος ο ένας χρόνος τηλεοπτικής σεζόν».

H οριστική απόφαση του STAR για τους Παπίλα - Καρτελιά

Μετά από πολλές εβδομάδες διαβουλεύσεων και συζητήσεων, αλλά και δημοσιευμάτων σχετικά με το τηλεοπτικό δίδυμο του Breakfast@Star , βγήκε τελικά ''λευκός καπνός'' και η απόφαση λέει ότι η συνεργασία αυτή διακόπτεται. Παρά τις κατά καιρούς αναλαμπές στα τηλεοπτικά νούμερα, το ζευγάρι Παπίλα -Καρτελιάς δεν έπεισε τα στελέχη του καναλιού και έτσι παρά τις διάφορες αλχημείες που εξέταζε η παραγωγή, σίγουρα οι δυό τους -πιθανά και η εκπομπή- δε θα πάρουν το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι ακόμα και την ημέρα που φιλοξενούσαν στο πλατό τον νικητή του Masterchef Παναγιώτη Κουμουνδούρο, η τηλεθέαση παρέμεινε σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, δεδομένου και του ενδιαφέροντος του κοινού προς τον διαγωνισμό. Πολλές συζητήσεις έγιναν στο εσωτερικό του καναλιού μεταξύ των στελεχών και κάποιοι αμφιταλαντεύτηκαν πολύ για το μέλλον της εκπομπής προτείνοντας ακόμα και μόνο την παραμονή της Ελένης Παπίλας.

Ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα λοιπόν δεν θα παίρνουν του χρόνου το ''πρωινό'' τους στο STAR,
καθώς το κανάλι αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει το +1 στο συμβόλαιό τους.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης απασχόλησε και την
Ζηνα Κουτσελίνη στις συζητήσεις για την ανανέωση του δικού της συμβολαίου καθώς ναι μεν φέτος
στάθηκε τυχερή με την επικαιρότητα και απογειώθηκε αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς τι θα συμβεί του χρόνου
και αν θα σταθεί το ίδιο τυχερή. Η απόφαση του σταθμού φαίνεται πως έχει ήδη ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους και αναζητείται η επόμενη μέρα στο κανάλι.