«Είναι ξερασματικά» - ''Κόλαφος'' ο Δημήτρης Αρβανίτης για τους Snik και Light

Οι άκρως αποκαλυπτικές δηλώσεις του γνωστού σκηνοθέτη

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Είναι ξερασματικά» - ''Κόλαφος'' ο  Δημήτρης Αρβανίτης για τους Snik και Light

Ο Δημήτρης Αρβανίτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου, η οποία προβλήθηκε το Σάββατο 25/6. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για το σκηνικό με Snik και Light - με το οποίο έχουν γίνει πολλοί πυρ και μανία- , το κίνημα metoo, αλλά και τον Γιώργο Τράγκα.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Αρβανίτη

«Τα πράγματα έχουν ξεφύγει τελείως. Ο Snik και ο Light είναι δύο τυχαίοι και μηδενικοί τύποι, τα τραγούδια τους είναι… ξερασματικά. Θα μείνω στο γεγονός ότι αυτά τα παιδιά σε αυτή την ηλικία έχουν ένα σωρό μπράβους. Ήταν ένα τριτοκοσμικό σκηνικό, καλά έκαναν κάποιοι καλλιτέχνες κι έφυγαν», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Ο Δημήτρης Αρβανίτης είπε στη συνέχεια: «Υπάρχουν ηθοποιοί που σηκώνουν τη φωνή, αλλά και σκηνοθέτες. Κι εγώ σηκώνω τη φωνή μου και γίνομαι άδικος κάποιες φορές. Έχω μετανιώσει πολλές φορές που φώναξα σε συναδέλφους μου. Έχω σώσει όμως και καταστάσεις. Ηθοποιοί άνοιγαν το στόμα τους και δεν ήξεραν τι έλεγαν, ερχόντουσαν αδιάβαστοι και δημιουργούσαν πρόβλημα».

Όσον αφορά τον Γιώργο Τράγκα, ο Δημήτρης Αρβανίτης ανέφερε: «Κι εγώ έχω φύγει από εκπομπή. Με φώναξε ο Μίνωας Κυριακού να κάνω εκπομπή με τον Τράγκα. Ήταν η χειρότερη εμπειρία που είχα από άνθρωπο που συνάντησα ποτέ στη ζωή μου. Ο Γιώργος Τράγκας δεν είχε μέτρο σε τίποτα. Είχε μανία με τα λεφτά.

Συμπεριφερόταν τρομακτικά άσχημα στους συνεργάτες μου, ήταν βίαιος. Ήταν φιλοχρήματος, έβαζε το χέρι στην τσέπη και χάιδευε τα λεφτά. Μπορεί να έχει πεθάνει, αλλά αν με ρωτάτε ακόμα και τώρα τι είναι το πιο άσχημο βιωματικά που έχω περάσει στην τηλεόραση, είναι αυτό το τρίμηνο που αναγκάστηκα να είμαι δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο».

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Αρβανίτη

Ο Δημήτρης Αρβανίτης είναι γνωστός σκηνοθέτης

  • γεννήθηκε στην Αθήνα το 1951.
  • Από το 1966 άρχισε να ασχολείται με την φωτογραφία και
  • έκανε δύο ατομικές εκθέσεις στην Αθήνα. Άρχισε την κινηματογραφική του δραστηριότητα το 1973.
  • Από τότε είναι σκηνοθέτης και παραγωγός κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών καθώς και θεαμάτων ανοιχτού χώρου
  • Έχει σκηνοθετήσει 85 διαφόρων τύπων θεάματα
  • Διδάσκει το μάθημα της υποκριτικής για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση τα τελευταία 10 χρόνια σε σχολή της Αθήνας . Διδάσκει επίσης σε σεμινάρια με το ίδιο αντικείμενο.
  • σκηνοθέτης των αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών «Μια στιγμή, Δυο ζωές», «Η ζωή της Άλλης», «Κλεμμένα Όνειρα», «Δικαίωση» και πολλών άλλων