«Επειδή είμαι καθ’ έξιν τεμπέλης...» - Αφοπλιστικός ο Αιμίλιος Χειλάκης

Η συνέντευξη εφ' όλης της ύλης του γνωστού ηθοποιού στη Σίσσυ Χρηστίδου

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Επειδή είμαι καθ’ έξιν τεμπέλης...» - Αφοπλιστικός ο Αιμίλιος Χειλάκης

Ο Αιμίλιος Χειλάκης - που πρόσφατα έδωσε spoiler για το φινάλε των Άγριων Μελισσών- βρέθηκε καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» το Σάββατο 25/6 με αφορμή τη θεατρική του Μήδεια. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεόραση και την αγαπημένη του σύζυγο, Αθηνά Μαξίμου.

Οι δηλώσεις του Αιμίλιου Χειλάκη

«Είναι στόχος μου να κάνω δουλειές που θα τις δουλέψω πολύ καιρό, που θα τις έχω προαποφασίσει από καιρό, που θα έχω συζητήσει με τους συνεργάτες μου για το πως θα το κάνουμε και έτσι κάθε φορά που έχουμε πρεμιέρα είναι αποτέλεσμα βαθιάς σκέψης.

Συνήθως άγχος έχεις όταν ξέρεις τι πρέπει να γίνει, άμα ξέρεις τι πρέπει να γίνει έχεις την ευθύνη να το καταφέρεις. Όταν δεν έχω άγχος, λέω ότι είμαι εντελώς απροετοίμαστος» σημείωσε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Η Μήδεια είναι ένας χαρακτήρας που μας διδάσκει κάτι. Έρχεται από την αρχαία ελληνική γραμματεία. Ψυχοπαθολογικές περιπτώσεις ανθρώπων που εγκληματούν δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς τους χαρακτήρες, οι οποίοι είναι φώτα για εμάς» υποστήριξε ο Αιμίλιος Χειλάκης για τη σύγκριση που γίνεται τελευταία με τη Μήδεια με την υπόθεση της Πάτρας και τη δολοφονία των τριών παιδιών.

«Η Αθηνά πέρα του ότι είναι η αγαπημένη μου σύζυγος, είναι ένας άνθρωπος που δουλεύουμε πάρα πολλά χρόνια μαζί. Και όταν βρίσκεις τέτοιους συνεργάτες, δεν τους αφήνεις να φύγουν».

«Θα ήθελα να κάνουμε τηλεόραση στην Ελλάδα, όπως γίνεται στην Αμερική. Δηλαδή που κοστίζει ένα εκατομμύριο ευρώ το επεισόδιο και το γυρίζουν 15, 20 ημέρες κάθε φορά.

Στην Ελλάδα κάθε επεισόδιο γυρίζεται σε δύο ημέρες και πολλές φορές τρέχεις να κάνεις τη σκηνή γιατί μπορεί να παίζει το επεισόδιο την μεθεπόμενη ημέρα» εξήγησε ο Αιμίλιος Χειλάκης για το γεγονός ότι η τηλεόραση δεν είναι η αγαπημένη του δουλειά.

«Επειδή εγώ είμαι καθ’ έξιν τεμπέλης ή αλλιώς να πάρω το χρόνο μου, στην τηλεόραση αυτό δεν το έχεις».

«Έχουν συμβεί τραγελαφικά πράγματα»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε την Παρασκευή 25 Μαρτίου στον καναπέ του Ποιός είναι πρωινιάτικα και μεταξύ των δηλώσεων που έκανε μίλησε για τη σχέση ζωής με την Αθηνά Μαξίμου. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 18 χρόνια και συχνά μέσα από τις αναφορές τους καταλαβαίνουμε, ότι έχουν θέσει τις βάσεις για μια πολύ σταθερή σχέση.

Ο ηθοποιός, που του αρέσει να κάνει εκπλήξεις στο κορίτσι του, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής τον παράδοξο τρόπο, που αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην Αθηνά. Αναμφίβολα δεν είναι ο πιο συνηθισμένος αλλά ήταν σίγουρα διαφορετικός από τα συνηθισμένα.

«Με την Αθηνά είμαστε 18 χρόνια μαζί, έχουν συμβεί τραγελαφικά και υπέροχα πράγματα για να είμαστε μαζί. Το πιο τραγελαφικό είναι που της έκανα πρόταση γάμου με μήνυμα από τη Νέα Υόρκη, με SMS. Είχα πάει πριν 16 χρόνια για να κοιτάξω κάποια πράγματα.

Εκεί κατάλαβα ότι θέλω να είμαι στη ζωή μου με την Αθηνά και της έστειλα μήνυμα. Μετά γονάτισα και της έδωσα και δακτυλίδι. Τρεις φορές τη ζήτησα σε γάμο, από τον μπαμπά της, τη μαμά της, τη γιαγιά της…» αποκάλυψε ο Αιμίλιος Χειλάκης.