Σούσουρο με τον γιο της Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο - Δεκάδες αντιδράσεις με την νέα του φωτογραφία

Απολαμβάνει τις διακοπές του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο με τον γιο της Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο - Δεκάδες αντιδράσεις με την νέα του φωτογραφία

Τις καλοκαιρινές του διακοπές απολαμβάνει ο Άγγελος Λάτσιος στην Άνδρο μαζί με την αγαπημένη του, Γαία Μερκούρη, την οποία είδαμε πρόσφατα στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια και ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη βρίσκεται ομολογουμένως στα καλύτερά του, ενώ βλέπουμε και μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του, καθώς πέρα από το ότι είναι φανερά πιο γυμνασμένος, αποφάσισε να αποχωριστεί το μακρύ του μαλλί (δείτε εδώ την φωτογραφία με το νέο κούρεμα).

Ο Άγγελος λοιπόν αυτό το διάστημα χαλαρώνει στο όμορφο νησί και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του. Αυτή τη φορά λοιπόν, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια νέα του φωτογραφία με μαγιό, άκρως εντυπωσιακή, μιας και το τοπίο στο οποίο βρίσκεται είναι απλά μαγικό!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση μέσα σε λίγα λεπτά συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια.

Η νέα φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου από τις διακοπές του

Η νέα φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου από τις διακοπές του 

Με τι ασχολείται ο Άγγελος Λάτσιος

Ο Άγγελος Λάτσιος, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη έχει πλέον ενηλικιωθεί και εξελίσσεται σε έναν από τους πολυσυζητημένους celebrities της εποχής, ο οποίος το τελευταίο διάστημα συζητιέται αρκετά, ιδίως για την σχέση του με την Γαία Μερκούρη, που φημολογούνταν ότι έχει μάλιστα τελειώσει, ωστόσο το ζευγάρι το διέψευσε.

Ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση να φύγει και να σπουδάσει στην Αμερική αμέσως μόλις τελείωνε από το σχολείο, ωστόσο ο κορωνοϊός άλλαξε τα σχέδια του για αυτό και τελικά έμεινε στην Ελλάδα.

Η εναλλακτική του ήταν να ασχοληθεί με τα τουριστικά προκειμένου να αναλάβει την επιχείρηση στα Άχλα, μιας και η Ελένη Μενεγάκη είχε σχέδιο να επεκτείνει το Όναρ. Ο ίδιος ωστόσο είχε διαφορετικά σχέδια για τον εαυτό του.

Ο Άγγελος Λάτσιος ξεκαθάρισε στην Ελένη Μενεγάκη πως δεν έχει σκοπό ούτε να φύγει για Αμερική, ούτε να ασχοληθεί με τα τουριστικά καθώς θέλει να ενσωματωθεί στον χώρο της τηλεόρασης. Για αυτό λοιπόν και ο ίδιος ήδη έχει κάνει πλάνα για να ανοίξει έναν λογαριασμό στο Youtube όπου θα ανεβάζει υλικό από extreme sports, τα οποία είναι και η μεγάλη αδυναμία του.

 Τι δουλειά κάνει ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος