«Πηγαίνετε στις μίζερες ζωούλες σας» - Πυρ και μανία ο Snik

Με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που άκουσε για την ατάκα στην σύντροφό του

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Πηγαίνετε στις μίζερες ζωούλες σας» - Πυρ και μανία ο Snik

Λίγες μέρες μετά τον απαράδεκτο και άγριο καβγά του Snik με τον Light στα φετινά Mad VMA και o πρώτος βρέθηκε για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο των συζητήσεων με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, με πρωταγωνίστρια την νέα του σύντροφο, Γιώτα Ιωαννίδου.

Ο γνωστός τράπερ, δημοσίευσε ένα βίντεο στα stories του, στο οποίο τραβούσε τον εαυτό του μπροστά από έναν καθρέφτη, ενώ λίγο πιο δίπλα ήταν η σύντροφός του. Όταν ο Snik γύρισε την κάμερα προς το μέρος της και της είπε την ατάκα: «Influencer της καρδιάς μας, φύγε ρε πατς@βούρα…», αμέσως προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια.

Η απάντηση του Snik στα αρνητικά σχόλια στο βίντεο με την σύντροφό του

Το βίντεο, κατέβηκε από τον προσωπικό λογαριασμό του Snik λίγο αργότερα ενώ ο ίδιος επέστρεψε στα stories, ξεσπώντας.

«Λοιπόν ακούστε εσείς με τα άρθρα και εσείς στα πάνελς. Καλό θα ήταν να ξέρετε και να καταλαβαίνεται κάποιες φορές τι είναι χιούμορ και τι είναι πραγματικότητα. Πηγαίνετε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας που δεν την κάνετε και σωστά. Ο Snik λέει είπε πατσαβούρα το κορίτσι του, ρε είστε καλά; Είστε τρελοί;», είπε χαρακτηριστικά ο Snik.

Με στράπλες τοπ και διχτυωτό παντελόνι - Στο πάρτι της Τούνη η νέα σύντροφος του SNIK

Ο SNIK όσο και να μην θέλει να απασχολεί με τα προσωπικά του είναι ένα πρόσωπο, που κάθε του κρυφό και φανερό βήμα ενδιαφέρει και ενθουσιάζει τον κόσμο. Η νέα του σχέση λοιπόν μπορεί να μην έχει γίνει επίσημη από τον ίδιο, τα social media τον πρόδωσαν ωστόσο.

Ένα κοινό ταξίδι τους στο Παρίσι και οι φωτογραφίες τους από το πολύ χλιδάτο ξενοδοχείο, που έμειναν στάθηκαν αφορμή να καταλάβουμε πως ο τράπερ και η 23χονη Γιώτα Ιωαννίδου δεν είναι απλώς φίλοι. Κάτι τρέχει ανάμεσα τους και αυτό είναι πολύ όμορφο.

Η κοπέλα έχει ένα πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram και από τις δημοσιεύσεις της βλέπουμε να έχει έντονη κοινωνική ζωή κα γενικά να κυκλοφορεί σε ωραία μέρη και μαγαζιά. Με το τελευταίο μάλιστα post της θυμηθήκαμε, πως έχει επαφές με την Ιωάννα Τούνη, μιας και τα δύο κορίτσια μένουν στη Θεσσαλονίκη και η Γιώτα παλιότερα είχε ποζάρει για τη συλλογή ρούχων της influencer.

Πιο αναλυτικά βρέθηκε στα γενέθλια του μαγαζιού της την Πέμπτη 16/6 με σκοπό να γιορτάσει τον έναν χρόνο λειτουργείας του Bubblegun.

Γιώτα Ιωαννίδου - Τούνη

Βubblegun

TAGS