Ξεκίνησε τις...ετοιμασίες για το γάμο η Κατερίνα Καινούργιου - Aυτό είναι το νυφικό που επέλεξε

Αυτό θα φορέσει όταν βρεθεί ο κατάλληλος!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ξεκίνησε τις...ετοιμασίες για το γάμο η Κατερίνα Καινούργιου - Aυτό είναι το νυφικό που επέλεξε

Στη σημερινή εκπομπή 27/6 της Κατερίνας Καινούργιου απασχόλησε ιδιαιτέρως το θέμα του γάμου, ενώ η παρουσιάστρια μας αποκάλυψε ότι έχει βρει το νυφικό των ονείρων της. Αφορμή στάθηκε το ρεπορτάζ για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη που ανέβαλε το γάμο της. Η Καινούργιου βρήκε το πάτημα και ξεδίπλωσε τα δικά της σχέδια, για την ομορφότερη μέρα στη ζωή μιας γυναίκας, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και το σχέδιο.

Η Αλεξανδράκη την είχε ξεσηκώσει νωρίτερα, αφού όπως ανακοίνωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» θα αναβάλει το γάμο με τον σύντροφό της για λόγους χρόνου, αφού και οι δύο έχουν πολλές επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις και το μοντέλο φυσικά θέλει αυτή η μέρα να είναι πολύ ξεχωριστή και φυσικά να προετοιμαστεί κατάλληλα.

Ποιο είναι το νυφικό των ονείρων της Κατερίνας Καινούργιου

Η παρουσιάστρια του Alpha έκανε τότε την αποκάλυψη ότι μπορεί να μην έχει βρει τον γαμπρό αλλά έχει βρει το νυφικό των ονείρων της που θα ήθελε να φορέσει στην πιο ευτυχισμένη της στιγμή.

Και με γρήγορες διαδικασίες, αφού έψαξε στο κινητό της, έκανε τα αποκαλυπτήρια στο τηλεοπτικό κοινό!

Το σχέδιο είναι σίγουρο ότι θα κολακεύει την καλλίγραμη σιλουέτα της!

Το νυφικό των ονείρων της Κατερίνας Καινούργιου

Έκλαιγε απαρηγόρητη επιθυμώντας να κάνει παιδί

Το θέμα γάμος και παιδιά πάντως δεν φαίνεται να αφήνει απαρηγόρητη την Κατερίνα Καινούργιου, αφού πριν δέκα μέρες με αφορμή το παιδί που απέκτησε γνωστή Ελληνίδα, εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει και εκείνη μάνα.

Έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία της να γίνει μανούλα και για τον λόγο αυτό έχει προχωρήσει και στη διαδικασία συντήρησης ωαρίων. Έτσι λοιπόν, με την συζήτηση της εγκυμοσύνης και τη δυσκολία κάποιων γυναικών να τεκνοποιήσουν η Καινούργιου ''λύγισε'' στον αέρα της εκπομπής μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Θέλω να κάνω κι εγώ ένα παιδάκι και τώρα που μεγαλώνω αναρωτιέμαι αν πολλά είναι μάταια και αν καθόμαστε και στενοχωριόμαστε για βλακείες. Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου… Περνάει ο χρόνος, το αφήνεις…».