Ποιο διάσημο ζευγάρι διεκδικεί το J2US τη νέα σεζόν - Θα συζητηθεί όσο κανένα άλλο

Έχουν ήδη συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ποιο διάσημο ζευγάρι διεκδικεί το J2US τη νέα σεζόν - Θα συζητηθεί όσο κανένα άλλο

O Νίκος Κοκλώνης ξέρει τι είναι αυτό που θα τραβήξει τηλεοπτικά και τι όχι, και έτσι για ακόμη μία χρονιά στο Just the 2 of us, πρόκειται να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα με τα ζευγάρια που πρόκειται να επιλέξει. Και ενώ έχει ήδη βρει τον τέταρτο κριτή, φαίνεται πως βρήκε και το απόλυτο δίδυμο που θα συζητηθεί όσο κανένα!

Θα δούμε Μαυρικίου και Ζήση στο Just the 2 of us;

Ο λόγος φυσικά για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση που απασχόλησαν φέτος κάθε εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης με τον αρραβώνα τους και που θα απασχολήσουν το ίδιο αναμφίβολα και με τον γάμο που σχεδιάζουν.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος στο Super Κατερίνα αποκάλυψε ότι η παραγωγή του σόου θα ήθελε το ζευγάρι στο σόου όταν και όποτε αυτό προβληθεί. «Ξέρω ότι κάποιοι εκεί στο J2US σκέφτονται όποτε θα γίνει στο σόου να είναι και το ζευγάρι που είναι πολύ καλό μουσικά».

«Δεν υπάρχει περίπτωση να...» - Ο Νίκος Κοκλώνης δικάζει τους τράπερ

Έλαμψαν τα φώτα των paparazzi όταν εμφανίστηκε στο Tae Kwon Do, ο Νίκος Κοκλώνης, για να παρακολουθήσει τα Mad VMA 2022, καθώς έλαμπε μέσα στο κατάλευκο κοστούμι του (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες). Όμως σύντομα τα φλας στράφηκαν προς την τραπ σκηνή, καθώς Light και Snik πιάστηκαν στα χέρια.

Το πρωί της επομένης 23/6 ο γνωστός παραγωγός μίλησε στον αέρα της «Super Κατερίνα» δίνοντας την δική του οπτική για την εξέλιξη και την κλιμάκωση των πραγμάτων.

«Ξαφνικά μόλις τελείωσα με τη βράβευση τη Ελένης Φουρέιρα είδα τον Light στη σκηνή είχε 15 άτομα που τον ακολουθούσαν. Δεν πέρασε ένα λεπτό, παιδιά αυτό που έγινε δεν το έχω δει ούτε στην Αμερική.

Έφευγαν καρέκλες μπουνιές, οι καλλιτέχνες είχαν τρομοκρατηθεί. Αυτό που με σόκαρε ήταν τα μικρά παιδάκια που έκλαιγαν» δήλωσε ο CEO της Barking Well Media.

Ο γνωστός παραγωγός διαμήνυσε πως μετά τα τεκταινόμενα δεν σκοπεύει να φιλοξενήσει κανένα από τα επίμαχα πρόσωπα σε σόου του στο μέλλον.

«Ξέρουμε ότι το στιλ και η κουλτούρα πίσω από τα τραγούδια είναι συγκεκριμένη. Είναι τραγικό στη μεγάλη αυτή γιορτή που ήρθαν για να τσακωθούν. Θα πρέπει του χρόνου να μην συμπεριλάβουμε κανέναν καλλιτέχνη της τραπ. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμπεριλάβω κανέναν τέτοιο καλλιτέχνη στα σοόυ μου όχι γιατί είναι κακά παιδιά αλλά για να προφυλάξω τους άλλους» τόνισε.