Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

«Τι έπαθε το παιδί; Εγώ λίγο δεν τον κατάλαβα!» - Η σπόντα της Παπίλα στις δηλώσεις Φραγκολιά περί Λατινοπούλου

«Ποιος ορίζει τι είναι υγιές πρότυπο και τι δεν είναι;»

«Τι έπαθε το παιδί; Εγώ λίγο δεν τον κατάλαβα!» - Η σπόντα της Παπίλα στις δηλώσεις Φραγκολιά περί Λατινοπούλου
News 27.06.2022 13:57
Από Πέννυ Μαστοράκου

Sτον αέρα της εκπομπής [email protected] το πρωί της Δευτέρας 27/6, σχολίασαν μεταξύ άλλων και τις δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς για την Αφροδίτη Λατινοπούλου και τη Δανάη Μπάρκα, για το θέμα που είχε έρθει και σε μία μικρή "αντιπαράθεση" με την Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν λίγες μέρες.

Η παρουσιάστρια Ελίνα Παπίλα, σχολίασε τις δηλώσεις λέγοντας χαρακτηριστικά απορημένη, «Τι έπαθε το παιδί; Εγώ λίγο δεν τον κατάλαβα. Είπε “είδατε να ανέφερε το όνομα της Δανάης;”. Εγώ το είδα στο στόρι της συγκεκριμένης γυναίκας τις φωτογραφίες της Δανάης. Δεν το είπε το όνομα, αλλά το έδειξε».

Οι δηλώσεις της Παπίλα για την τοποθέτηση Φραγκολιά στο θέμα

Η Ελίνα Παπίλα είπε στη συνέχεια: «Το θέμα είναι ποιος ορίζει τι είναι υγεία και τι δεν είναι. Εγώ εκεί θέλω να σταθώ. Ποιος λέει αν είναι υγιής κάποιος, ο οποίος έχει κιλά, δεν έχει κιλά, έχει μακριά μαλλιά, έχει κοντά μαλλιά. Δεν έχει σχέση!».

«Ποιος ορίζει τι είναι υγιές πρότυπο και τι δεν είναι; Ο καθένας μπορεί να είναι όπως θέλει, να παρουσιάζει τον εαυτό του όπως θέλει και οι άλλοι θα ακολουθήσουν ή όχι αυτό που βλέπουν. Αυτό και τίποτα άλλο».

'Άστραψε και βρόντηξε'' η Χρηστίδου με τα σχόλια της Λατινοπούλου

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε να έχει προκληθεί σάλος σχετικά με τις επίμαχες δηλώσεις, που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου δημόσια, κρίνοντας τον σωματότυπο της Δανάης Μπάρκα και την απόφασή της να ποζάρει χαμογελαστή και όμορφη με το μαγιό της.

Το ευτυχές μετά από αυτό το ξέσπασμα είναι ότι εκδηλώθηκε τεράστιο κύμα συμπαράστασης στο πρόσωπο της παρουσιάστριας. Ένα από τα πρόσωπα που είδαμε λοιπόν, να παίρνει θέση υπέρ της Δανάης είναι και η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή ''Χαμογέλα και Πάλι'' το Σάββατο 18/6. Τόνισε πως αποτελεί μεγάλο σφάλμα η δήλωση αυτή και κυρίως η συσχέτιση της παιδικής παχυσαρκίας με τα παραπάνω κιλά.

«Να στείλουμε ένα μεγάλο μπράβο στη μαμά της, που έχει κάνει τόσο φοβερή δουλειά με αυτό το πλάσμα και δεν περνάει μέσα της τίποτα. Αυτά δεν είναι τυχαία, δεν γίνονται μια μέρα. Δεν ξυπνάει μια μέρα ένας άνθρωπος και μπορεί να το αντιμετωπίσει με αυτόν τον τρόπο. Σαν πρότυπο περνάει σε όλους εμάς που δεν είμαστε εξίσου δυνατή. Ο μέσος όρος δεν έχει αυτή τη δύναμη» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Εγώ το σκέφτηκα πάρα πολύ. Όταν είδα αυτή την ανάρτηση προσπαθούσα να καταλάβω αν η στοχοποίηση είναι η Δανάη, το περιοδικό γιατί υπήρχε η αναφορά τι ωραία που είναι η Δανάη. Αν ήταν το θέμα της ότι τόλμησε να πάει με μαγιό στην παραλία.

Δεν μπόρεσα να καταλάβω. Προσπάθησε να βάλει ένα θέμα μέσα που αφορά την παχυσαρκία, όμως έφερε όλο αυτό το συμβάν σαν παράδειγμα ότι αυτό αφορά πρότυπο. Το πως αισθάνεται η Δανάη με το σώμα της αφορά μόνο την Δανάη, δεν αφορά κανέναν άλλον!

Θα έπρεπε να είναι όπως είναι τα μαλλιά, δεν θα κάτσει κανείς να εστιάσει σε αυτό. Ποιον ενόχλησε; Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει μετανιώσει. Δεν πέφτει λόγος σε κανέναν μας».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Με γυναίκες σαν τη Δανάη...» - Πανικός με το κύμα αγάπης και στήριξης στη Μπάρκα μετά τις δηλώσεις Λατινοπούλου

Άσχημα τα νέα για τη Μπάρκα μετά το σκηνικό με την Λατινοπούλου - Έγινε πριν λίγο γνωστό πως...

Share