Ρεγγίνα Μακέδου: Ανατροπή με την υγεία της - Ξανά πίσω στο νοσοκομείο

Η ανάρτησή της στο Instagram

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ρεγγίνα Μακέδου: Ανατροπή με την υγεία της - Ξανά πίσω στο νοσοκομείο

Πριν από λίγες ημέρες η Ρεγγίνα Μακέδου βγήκε από το νοσοκομείο, μετά τη μεταμόσχευση μυελού των οστών στην οποία υποβλήθηκε. Η κοπέλα που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο «Dancing with the Stars», είχε επιστρέψει στο σπίτι της και να ριχθεί στη μάχη, ενάντια στο δύσκολο αγώνα που έχει να δώσει. Ωστόσο όπως έκανε γνωστό με ένα instagram story της με αφορμή τις ευχές που δέχτηκε για τα γενέθλιά της, μια επιπλοκή την οδήγησε πίσω στο νοσοκομείο.

Το βράδυ της Τρίτης 21/6 η Μακέδου γιόρτασε τα γενέθλιά της, κλείνοντας τα 37 , τα οποία μάλιστα ξεχώρισε ως τα πιο σημαντικά στη ζωή της, αφού για δώρο έλαβε εφόδια, που θα τη βοηθήσουν πολύ να ανταπεξέλθει στη δύσκολη μάχη που δίνει με τη λευχαιμία. Μέσα από story της αποκάλυψε πόσους δότες μυελού των οστών βρήκε για να συμβάλουν στη δύσκολη μεταμόσχευσή της.

To νέο post της Μακέδου που αποκαλύπτει την επιστροφή της στο νοσοκομείο

«Αρχικά σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές των γενεθλίων μου, είστε υπέροχοι. Δεύτερον έχω χαθεί γιατί μια μικρή παρενέργεια με οδήγησε πίσω στο νοσοκομείο. Σας το είπα, ο δρόμος της αποκατάστασης είναι μεγάλος και δύσκολος. Δεν κερδίζει με ένα εξιτήριο. Θέλει πολλή υπομονή, πολλή δουλειά και πολλή δύναμη», έγραψε στην δημοσίευσή της η Ρεγγίνα Μακέδου.

Η αποκάλυψη της Μακέδου για την επιστροφή της στο νοσοκομείο

«Τώρα δε θα μιλούσαμε...» - Το συγκλονιστικό μήνυμα της λίγο μετά την μεταμόσχευση

ΗΜακέδου είναι χωρίς καμία αμφιβολία το παράδειγμα της γυναίκας, που με την απίστευτη δύναμη ψυχής, που διαθέτει δείχνει πως μέχρι και ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί. Η γυναίκα δίνει τη μάχη της με την ασθένεια για δεύτερη φορά και αφού έχασε ξανά τα μαλλιά της έκανε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο.

Η μεταμόσχευση μυελού των οστών ολοκληρώθηκε με επιτυχία και αφού μεταφέρθηκε στο σπίτι της έκανε μια κλήση μέσω skype την Τρίτη 21/6 με το δελτίο ειδήσεων του alpha. Mε το χαμόγελο στα χείλη περιέγραψε τη διαδικασία, που πέρασε και στη συνέχεια έδωσε ένα μήνυμα ζωής, σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι να γίνει ο καθένας από εμάς δότης.

«Βγήκα χθες από το νοσοκομείο. Τελείωσε η διαδικασία της μεταμόσχευσης. Είμαι πλέον στο σπίτι μου σε μίνι καραντίνα. Ήταν μια δύσκολη διαδικασία για μένα, δεν είναι δύσκολη διαδικασία για τον δότη, αυτό πρέπει να το πούμε.

Πρέπει να μάθει ο κόσμος ότι δεν είναι χειρουργείο. Εγώ πήρα τα κύτταρα από μια απλή μετάγγιση, ο δότης έκανε μια μεγάλη πολύωρη αιμοδοσία.

Ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται και πρέπει να μας βοηθήσει να ζήσουμε γιατί οι έξι από τους δέκα χρειαζόμαστε δότη έναν άγνωστο, αλλιώς δεν ζούμε. Οι περισσότερες λευχαιμίες πλέον πηγαίνουν για μεταμόσχευση. Η μεταμόσχευση είναι κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχημένη. Έχει δύσκολη αποθεραπεία, όμως αντιμετωπίζεται.

Η μεταμόσχευση σώζει ζωές. Εγώ αν δεν είχα κάνει τη μεταμόσχευση τώρα δε θα μιλούσαμε, θα ήμουν ήδη σε άλλη βόλτα».