«Συνέβη κάτι που το θεώρησα πολύ άσχημο και...» - Απασφάλισε ο Γιώργος Κοψιδάς για ορισμένες συμπεριφορές

«Όταν συμβαίνει κάτι, να μπορούμε να έχουμε το θάρρος να...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Συνέβη κάτι που το θεώρησα πολύ άσχημο και...» - Απασφάλισε ο Γιώργος Κοψιδάς για ορισμένες συμπεριφορές

Ο Γιώργος Κοψιδάς, τον οποίο ο κόσμος αγάπησε περισσότερο μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, το μεσημέρι της Δευτέρας 27/6, ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Love it». Ο γνωστός ηθοποιός, έχει μιλήσει και παρελθοντικά για τις άσχημες συμπεριφορές στο χώρο του και τις δύσκολες συνεργασίες, αλλά και σήμερα αναφέρθηκε στο #Metoo αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι δηλώσεις του Κοψιδά για όσα του έχουν τύχει στη ζωή του

«Εμένα με βρήκε στον Άγιο Δομίνικο, δεν το έζησα εδώ. Συνέβαλε πολύ και αυτό που περάσαμε με τον κορονοϊό, ο εγκλεισμός. Ήμασταν πιεσμένοι και ήρθε μια ευκαιρία να εκτονωθούν όλα αυτά. Καλώς έγινε γιατί κάποια άσχημα πράγματα που έχουν συμβεί, έπρεπε να ειπωθούν.

Εύχομαι από εδώ και πέρα, όταν συμβαίνει κάτι, να μπορούμε να έχουμε το θάρρος να το πούμε επί τόπου και όχι μετά από χρόνια επειδή φοβόμαστε να μιλήσουμε. Οι άνθρωποι πλέον δεν θα καταπιέζονται, θα μιλάνε πιο ελεύθερα και δεν θα επιτρέπουν τέτοιες συμπεριφορές», είπε ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ο Γιώργος Κοψιδάς είπε στη συνέχεια: «Εμένα δεν μου έχει συμβεί κακή συμπεριφορά όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στο χώρο. Δεν είναι θέμα τύχης, είναι θέμα επιλογής. Και πώς βάζεις τα όριά σου και πώς θες να ζήσεις.

Μια φορά σε μια συνεργασία συνέβη κάτι που το θεώρησα πολύ άσχημο και αποχώρησα. Τις υπόλοιπες φορές που ζορίστηκα κι επέλεξα να μείνω, το έκανα γιατί ήθελα να πάρω εγώ ένα μάθημα, να δουλέψω κάποια θέματα δικά μου που μου ήρθαν στην επιφάνεια με αυτό το γεγονός και τελικά βγήκα κερδισμένος».

«Μου είχε ζητηθεί να φάω κρέας και...»

Στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» το μεσημέρι της Πέμπτης 7/4 είχε δώσει συνέντευξη και μίλησε για την παράσταση «Οι γείτονες από πάνω» στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για ένα απρόοπτο που του έχει συμβεί πάνω στη σκηνή, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται ποτέ να φάει κρέας.

Πρόσφατα μάλιστα είχε αναφερθεί και στην εμπειρία του από το Survivor, και τι αποκόμισε από αυτή φεύγοντας από εκεί.

«Υποδύομαι τον ενοχλητικό γείτονα που κάνει πολλή φασαρία όταν κάνει σεξ. Η παράσταση έχει ωραία μηνύματα για τις σχέσεις των ανθρώπων», είπε αρχικά ενώ συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Έχω μείνει σε πολυκατοικία που ο τοίχος ήταν σαν χάρτινος, άκουγα τα πάντα λες και μέναμε όλοι μαζί σε κοινόβιο. Δεν έχω ακούσει γείτονες να κάνουν σεξ, έχω ακούσει όμως τσακωμούς.

Μου έχει σκιστεί το παντελόνι στη σκηνή, έπεσε κάτω, ο κόσμος γελούσε και σταματήσαμε για λίγο την παράσταση. Μου έχουν τύχει επίμονοι θαυμαστές να με κυνηγάνε, αλλά το διαχειρίστηκα, δεν πήγα στην αστυνομία». Κλείνοντας, ο Γιώργος Κοψιδάς απάντησε: «Μου έχει ζητηθεί σε ρόλο να φάω κρέας και αρνήθηκα. Τους είπα να βάλουν κάτι ψεύτικο ή πλαστικό. Δεν υπάρχει περίπτωση να φάω κρέας. Εξάλλου υπάρχουν πια τόσα υποκατάστατα που είναι ίδια με κρέας».