"Θα μπορούσα να κάτσω σπίτι μου, δεν με..." - Η αναφορά της Μενεγάκη στο γάμο της με τον Λάτσιο

Η αποκάλυψη που έκανε στον αέρα της εκπομπής της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε μια απρόσμενη αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας 27/6 στον αέρα της εκπομπής της, με αφορμή τον γάμο του Γιώργου Τσούλη που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 25/7 (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Σήμερα, ο σεφ βρισκόταν κανονικά στην εκπομπή της για να μαγειρέψει και έτσι η η παρουσιάστρια με αφορμή το ευχάριστο γεγονός, θυμήθηκε τον δικό της γάμο.

Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στο γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο

«Καλά ρε παιδί μου εσύ παντρεύτηκες το Σάββατο και σήμερα ήρθες στην δουλειά; Εγώ δεν ξέρω αν θα ερχόμουν… Καλά να πεις και εγώ είχα παντρευτεί Δευτέρα και είχα πάει την άλλη μέρα στη δουλειά. Γιατί είχα πάει;

Γιατί είχα παντρευτεί Δευτέρα, αλλά θα μπορούσα να κάτσω σπίτι μου, δεν με πίεζε και κανείς. Γιατί πήγα στη δουλειά; Δεν θυμάμαι! Ίσως γιατί πηγαίναμε ταξίδι στο εξωτερικό μετά από μία μέρα και είπα γιατί να κάτσω σπίτι, ας πάω να δουλέψω….», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Όταν πήγαμε να παντρευτούμε με τον Λάτσιο...»

Μια σπάνια αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο (δείτε σπάνιες φωτογραφίες από το μυστήριο) έκανε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της Πέμπτη 3/2 το πρωί. Η παρουσιάστρια είχε μια συζήτηση με τους συνεργάτες της σχετικά με το πόσο έχει προχωρήσει η κοινωνία μας σε θέματα ταμπού.

Με αφορμή λοιπόν κάτι που ειπώθηκε, η Ελένη ανέφερε πως στο γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, πριν μπουν στην εκκλησία τους ρώτησαν ποιο επίθετο θέλουν να πάρουν τα παιδιά τους.

«Όταν είχαμε πάει να παντρευτούμε με τον Λάτσιο, το πρώτο πράγμα που μας ρώτησαν στην εκκλησία είναι “τι επίθετο θέλουν να πάρουν τα παιδιά σας;”. Εγώ τότε δεν τα ήξερα και κοίταξα λίγο σαν χαζή. Σκεφτόμουν τότε “μήπως νομίζουν ότι αυτά δεν είναι δικά μας επίθετα;”. Δεν το έπιασα με τη μία, αλλά άφηνα τον Γιάννη να τα λέει που ήταν και σοβαρός και εγώ απλά παρακολουθούσα».

«Μας είπαν ότι πρέπει να συμφωνήσουμε και οι δύο σύζυγοι. Όλα αυτά έπρεπε να τα υπογράψουμε για να μπούμε στην εκκλησία και τα υπογράψαμε. Τότε μου είχε κάνει εντύπωση γιατί δεν τα ήξερα, ήμουν και μικρή. Τώρα πια δε μου κάνει εντύπωση» αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.