"Μας κάνει επικίνδυνες το γεγονός..."¨- Η αποκάλυψη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τις καταγγελίες

"Οι προτάσεις στην τηλεόραση είναι αρκετά περιορισμένες"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μίλησε το πρωί της Δευτέρας 27/6 η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί αλλά και στην καταγγελία που έχει κάνει κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε πως τόσο εκείνη, όσο και συνάδελφοί της δέχονται επαγγελματικό αποκλεισμό, λόγω των καταγγελιών.

Οι δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

«Αυτή τη στιγμή, οι προτάσεις στην τηλεόραση είναι αρκετά περιορισμένες. Νιώθω ότι το κομμάτι των καταγγελιών έχει συμβάλλει αρκετά σε αυτό. Δεν ξέρω τι θα γίνει τηλεοπτικά, ελπίζω να κάνω κάτι που θα μου αρέσει πολύυ. Δεν είναι ότι στάθηκα δίπλα στα θύματα, έχω υπάρξει κι η ίδια θύμα. Έχουμε καταγγείλει κάποιους ανθρώπους. Μάλλον, το γεγονός ότι έχουμε καταγγείλει πράξεις αξιόποινες, μας κάνει λίγο επικίνδυνες.

Επειδή είμαστε σε έναν χώρο που κατά καιρούς συμβαίνουν διάφορα πράγματα, νιώθω ότι ίσως μας θεωρούν αρκετά αυστηρές με οτιδήποτε μεμπτό μπορεί να γίνει. Κι είναι αλήθεια αυτό. Αν συμβεί κάτι μπροστά μου, είτε έχει να κάνει με εμένα, είτε με οποιονδήποτε άλλο, θα μπω μπροστά. Αυτό είναι μια πραγματικότητα, έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι», κατέληξε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που πρόσφατα την είδαμε να συμμετέχει στο The Masked Singer.

Ενοχλημένη με την ερώτηση για τον Φιλιππίδη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Έφυγε άρον άρον

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας 30/5 η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός έχει καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για κακοποιητική συμπεριφορά και αρκετές φορές έχει δώσει το παρών στο δικαστήριο.

Η ηθοποιός ωστόσο αποφεύγει να μιλάει για εκείνον και μάλιστα μια ερώτηση της δημοσιογράφου την έκανε να φύγει... τρέχοντας. Συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ρωτήθηκε για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στη δίκη του ηθοποιού.

Η ίδια δήλωσε πως δεν θέλει να σχολιάσει κάτι πριν βγει η απόφαση και μάλιστα έφυγε τρέχοντας!