Με χρυσές μπότες και κοντό σορτσάκι - Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη με τη μητέρα της

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με χρυσές μπότες και κοντό σορτσάκι - Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη με τη μητέρα της

Στην επίσημη πρεμιέρα του μιούζικαλ Mamma Mia βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (26/6) η Κατερίνα Στικούδη, η οποία μάλιστα, έδωσε το παρών μαζί με την αγαπημένη της μητέρα, με την οποία μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό.

Η τραγουδίστρια, λίγο καιρό μετά την εκρηκτική εμφάνισή της στα Mad Awards (δείτε τη εδώ), εμφανίστηκε στο θέατρο με μία λευκή κοντή σαλοπέτα, την οποία συνδύασε με κοντό λευκό t-shirt και ολόχρυσες μπότες.

Η Κατερίνα Στικούδη με τη μητέρα της

Χαμογελαστή, η Κατερίνα Στικούδη πόζαρε στο πλευρό της μητέρας της για τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr. Οι δυο κυρίες έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά στο πρόσωπό της, ενώ η μαμά της τραγουδίστριας δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της που πραγματοποίησε μία δημόσια εμφάνιση με την κόρη της.

Κατερίνα Στικούδη πρεμιέρα Mamma Mia
Κατερίνα Στικούδη μητέρα

Οι αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη της και τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της

Μέσα από την εκπομπή «Όλα Γκουντ» προβλήθηκε την Κυριακή (29/5) η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα η Κατερίνα Στικούδη η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την εγκυμοσύνη της, τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από έξοδό τους) και τα παιδικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν έχω αλλάξει πολύ από τότε που γεννήθηκε ο γιος μου. Συνεχίζω να δουλεύω, να έχω τα χόμπι μου, απλά πλέον πρωταγωνιστής στη ζωή μου είναι ο μικρός μπέμπης, ο Βύρωνας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνω στην άκρη τον μεγάλο μπέμπη.

Από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα ότι ο Βαγγέλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Από την πρώτη μας χειραψία. Πολύ συνειδητά κράτησα την προσωπική μου ζωή και την εγκυμοσύνη μακριά από τα media. Ήθελα να τη ζήσω με πολύ δικούς μου ανθρώπους και όταν ένιωσα έτοιμη, το μοιράστηκα με όλον τον κόσμο.

Το όνομα Βύρωνας, από μικρή το αγαπούσα πολύ. Πέρασαν τα χρόνια, γνώρισα τον Βαγγέλη και ο πατέρας του λέγεται Βύρωνας. Απόλαυσα την εγκυμοσύνη μου 9 μήνες, όλα πήγαιναν πολύ καλά, μπορούσα μέχρι και να γυμνάζομαι. Ήρθε όμως ο τοκετός και με αποτελείωσε. Μετά από αυτό άλλαξε όλη μου η κοσμοθεωρία. Λέω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να με λυγίσει».